Connect with us

newspass.ro

Elton John a anunțat că renunță la contul de Twitter

Elton John a anunțat că renunța la contul de Twitter

Media

Elton John a anunțat că renunță la contul de Twitter

Sursa Foto: New York Post

Elton John a anunțat că renunță la contul de Twitter

Elton John este decis să renunțe la Twitter. Artistul și-a motivat alegerea de a se rupe complet de această platformă de socializare. S-au schimbat multe la Twitter de când compania a fost preluată de miliardarul Elon Musk care a venit cu o nouă strategie de dezvoltare. Dacă unii s-au bucurat de schimbare, alții, precum Elton John, s-a arătat dezamăgit și se retrage. Printr-un tweet, marele artist a anunțat că își închide contul. Potrivit The Hollywood Reporter, acesta a acuzat schimbarea politicii platformei în ceea ce privește dezinformarea. Artistul nu a oferit mai multe detalii, dar se pare că decizia este luată.

Elton John renunță la Twitter

Cântărețul, compozitorul și pianistul englez, Elton John, renunță la contul de Twitter. În mod ironic, tocmai printr-un tweet și-a anunțat decizia de a se desprinde de această platformă. Artistul în vârstă de 75 de ani se alătură numelor celebre care renunță la contul de Twitter, după ce compania a fost preluată de Elon Musk.

“Toată viața mea am încercat să folosesc muzica drept o cale de a aduce oamenii împreună. Cu toate astea, mă întristează cum dezinformarea este folosită acum pentru a diviza lumea. Am decis să nu mai folosesc Twitter având în vedere schimbarea lor recentă de politică care va permite dezinformării să înflorească necontrolat”, acesta a fost anunțul lui Elon Musk.

În acest fel, Elton John se alătură listei cu celebrități de la Hollywood care renunță la Twitter după ce compania a fost preluată de Elon Musk. Iată câteva dintre numele sonore: cântăreața Sara Bareilles, producătorul executiv al serialului This Is Us, Ken Olin, producătorul serialului Billions, Brian Koppelman, și creatorul și producătorul serialului Grey’s Anatomy, Shonda Rhimes.

Unele dintre vedete și-au șters contul definitiv, pierzând toată audiența, în timp ce altele au ales pur și simplu să nu mai posteze deloc.

Ce i-a transmis Elon Musk lui Elton John care părăsește Twitter

Elton John a decis să plece din cauza faptului că, spune el, se permite răspândirea dezinformărilor. Imediat după ce a văzut mesajul artistului, miliardarul i-a răspuns. Elon Musk i-a transmis lui Elton John că îi place muzica lui și că speră să se întoarcă pe platformă. Totodată acesta l-a întrebat dacă există vreo dezinformare anume care îl deranjează.

Elon Musk a preluat Twitter la sfârșitul lunii octombrie 2022 și de atunci s-a confruntat cu numeroase critici din partea utilizatorilor. Inițial miliardarul a făcut o serie de disponibilizări, după care a inițiat o campanie de recrutare, debusolând audiența. Multe agenții de publicitate s-au retras ca urmare a acestor decizii controversate din partea noului CO al Twitter.

Musk a anunțat că va debloca anumite conturi, cum ar fi cel al lui Donald Trump, ceea ce a și făcut, în cele din urmă.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top