Connect with us

newspass.ro

Emily în Paris – sezonul 3. Serialul de pe Netflix revine în forță

Emily în Paris - sezonul 3. Serialul de pe Netflix revine în forță

Media

Emily în Paris – sezonul 3. Serialul de pe Netflix revine în forță

Sursa Foto: Static1

Emily în Paris – sezonul 3. Serialul de pe Netflix revine în forță

Serialul american de televiziune, Emily in Paris, revine cu al treilea sezon. Premiera va avea loc pe 21 decembrie, iar fanii sunt în extaz. Toată lumea așteaptă să afle prin ce aventuri va mai trece protagonista serialului creat de Darren Star pentru Netflix. Cuprinsă de vinovăție pentru că a călcat strâmb cu Gabriel, Emily se preface că nimic nu s-a întâmplat și își continuă viața nestingherită. Planul ei de a nu răni pe nimeni, în timp ce își urmează sentimentele, scrie Collider. Filmat la Paris, serialul o are ca protagonistă pe Lily Collins, în rolul lui Emily Cooper, o americancă ce se mută în Franța.

Emily in Paris revine cu al treilea sezon

Unul dintre cele mai iubite seriale de pe Netflix revine pe post cu sezonul numărul 3. Mai mult decât atât, fanii serialului trebuie să știe că se lucrează deja la sezonul cu numărul 4. Marea lansare Emily in Paris -sezon 2 va avea loc pe 21 decembrie 2022. Se pare că în noul sezon, pe protagonistă o așteaptă provocări atât în viața profesională, cât și în cea amoroasă.

După ce se ceartă cu șefa ei, Emily își face propria firmă de marketing, apoi are de făcut o alegere grea. Sylvie îi oferă lui Emily un post important în cadrul firmei, punând-o pe aceasta într-o mare încurcătură. Emily nu știe dacă este bine să rămână în Paris, sau să-și urmărească evoluția profesională în Chicago.

Netflix a publicat primele imagini din sezonul al treilea al serialului, încă din luna septembrie 2022.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)

Emily in Paris – unul dintre cele mai populare seriale Netflix

Emily in Paris o are ca protagonistă pe actrița Lily Collins în rolul lui Emily Cooper, o aspirantă la funcția de director de marketing. Emily este o americană care se mută în Franța pentru a aduce un suflu american companiei de marketing Savoir. Ajunsă în Paris, tânăra își dă tot interesul pentru a face o figură bună la muncă și în același timp își caută marea dragoste. Peste toate, Emily experimentează un conflict cultural cu educația sa convențională din Midwestul american.

Serialul a avut premiera pe 2 octombrie 2020, cu un succes mare în Statele Unite, dar nu atât de bine văzut în Franța. Francezii au criticat serialul considerând că prezintă stereotipuri negative despre ei. Al doilea sezon a fost lansat pe 22 decembrie 2021, în timp ce producția pentru sezonul cu numărul 3 a început în iunie 2022. Marea premieră a acestui sezon va fi pe 21 decembrie 2022, o dată foarte așteptată de toți fanii serialului de pe Netflix.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top