Connect with us

newspass.ro

Eva Longoria și Nick Jonas printre speakerii la SXSW 2023

Eva Longoria și Nick Jonas printre speakerii la SXSW 2023

Media

Eva Longoria și Nick Jonas printre speakerii la SXSW 2023

Sursa Foto: Page Six

Eva Longoria și Nick Jonas printre speakerii la SXSW 2023

Eva Longoria și Nick Jonas se află printre vedetele care vor fi speakeri la SXSW 2023. Este vorba despre conferința anuală care evidențiază convergența dintre tehnologie și industriile cinematografică și muzicală. Anul acesta va avea loc ediția cu numărul 37 la care vor participa nume mari din cele două industrii, anunță Hollywood Reporter. Vor fi mai mulți vorbitori decât edițiile trecute, plus o nouă sesiune principală. Prima ediție a acestui eveniment s-a desfășurat în 1987, iar de atunci s-a dezvoltat tot mai mult, cu fiecare an.

Pregătiri pentru SXSW 2023

Organizatorii evenimentului au anunțat că printre vorbitorii invitați la cea de-a 37-a ediție a conferinței anuale SXSW se numără Eric André, Blxst, Josh D’Amaro, Tommy Dorfman, Ashley Flowers, Gottmik, Nick Jonas, Martin Luther King III, Damon Lindelof, Eva Longoria, Alexis Ohanian, Maya Penn, Austin Russell, RZA, Dan Schulman, Simran Jeet Singh, Cheryl Strayed, Jen Wong și alții.

Anul acesta, în cadrul evenimentului, a fost introdusă o sesiune specială. Este vorba despre Unfold The Universe: NASA s Webb Space Telescope. Aceasta va include membri ai echipei James Webb Space Telescope și va dezvălui o imagine inedită. Iată ce a declarat Hugh Forrest, director de programare și co-președinte:

“Suntem onorați să găzduim o sesiune principală cu membri ai echipei Telescopului Spațial James Webb. Ei se alătură unui grup impresionant de vorbitori de marcă care s-au străduit în mod constant pentru progres și descoperiri într-o gamă diversă de industrii, inclusiv în domeniul sănătății, tehnologiei, transporturilor, alimentației și artelor”.

Alte sesiuni anunțate, până acum, în cadrul evenimentului: Autonomous Driving: Mai mult timp pentru a face ceea ce vă place, Creating Happiness: The Art & Science of Disney Parks Storytelling, Crushing: The Burden of Diabetes on Patients, Don’t be a Drag, Just be a Queen, Have a Good Trip: Psychedelics in Film and TV, How Music, Entrepreneurship & Independence Intersect și Vot is a Civil Rights Issue.

Ce este SXSW

South by Southwest, prescurtat SXSW este un conglomerat de festivaluri și conferințe paralele de film, media interactive și muzică organizate în comun. Acestea se desfășoară anual la jumătatea lunii martie în Austin, Texas, Statele Unite.

Prima ediție a fost în 1987 și a continuat să crească în fiecare an, atât ca amploare, cât și ca dimensiune.

În 2020 și 2021 evenimentul nu a mai avut loc din cauza restricțiilor de Covid-19. SXSW este administrat de compania SXSW, LLC, care organizează conferințe, târguri, festivaluri și alte evenimente. În afară de SXSW, compania organizează conferința SXSW Edu și viitorul festival SXSW Sydney, și co-organizează North by Northeast din Toronto.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top