Connect with us

newspass.ro

Filmul Pinocchio a primit nouă nominalizări la Annie Awards

Filmul Pinocchio a primit nouă nominalizări la Annie Awards

Media

Filmul Pinocchio a primit nouă nominalizări la Annie Awards

Sursa foto: IMDb

Filmul Pinocchio a primit nouă nominalizări la Annie Awards

Pinocchio, filmul regizat de Robert Zemeckis și produs de Walt Disney Pictures, a primit nouă nominalizări la Annie Awards. Ceremonia de decernare a premiilor Annie va fi difuzată în direct sâmbătă, 25 februarie, la Royce Hall din UCLA. Produs de Walt Disney Pictures, Depth of Field și ImageMovers, filmul este un remake live-action al filmului de animație omonim din 1940 al lui Walt Disney, care la rândul său se bazează pe cartea italiană din 1883 Aventurile lui Pinocchio de Carlo Collodi, scrie Shootonline.

Nouă nominalizări la Annie Awards pentru filmul Pinocchio

ASIFA-Hollywood a dezvăluit nominalizările pentru cea de-a 50-a ediție anuală a premiilor Annie Awards, care premiază cele mai bune producții ale anului în domeniul animației.

Sursa Foto: IMDb

Filmul Pinocchio, de Guillermo del Toro, conduce detașat cu nouă nominalizări. Este un film muzical de fantezie regizat de Robert Zemeckis după un scenariu de Zemeckis și Chris Weitz. Filmul este produs de Walt Disney Pictures, Depth of Field și ImageMovers.

Pinocchio 2022 este un remake live-action al filmului de animație omonim din 1940 al lui Walt Disney. La rândul său acesta se bazează pe cartea italiană din 1883 Aventurile lui Pinocchio de Carlo Collodi.

Ceremonia de decernare a premiilor Annie este programată să revină în direct sâmbătă, 25 februarie, la Royce Hall din UCLA.

“După doi ani de premii virtuale, chiar dacă au fost distractive, toată lumea este foarte nerăbdătoare să se întoarcă în persoană la un eveniment live”, a declarat Frank Gladstone, producătorul executiv al Annies.

Evenimentul Premiile Annie a ajuns la ediția cu numărul 50, ceea ce înseamnă că anul acesta este aniversarea de aur.

Este important pentru noi toți să fim din nou împreună, sărbătorind comunitatea noastră, realizările și dragostea pentru animație și pentru oamenii care o creează, a mai spus Frank Gladstone.

Nominalizări Annie Awards 2023

Nominalizările pentru cel mai bun film de animație din acest an sunt: Cel mai bun film de animație: Disney și Pixar’s Turning Red, Guillermo del Toro’s Pinocchio, Puss in Boots: The Last Wish, The Sea Beast și Wendell & Wild.

Din 1972 și până în prezent, filiala din Los Angeles a Asociației Internaționale de Film de Animație, ASIFA – Hollywood prezintă premiile Annie. Anual, evenimentul recunoaște excelența în animația prezentată în cinema și televiziune.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top