Connect with us

newspass.ro

Fiul legendarului cântăreț, Rod Stewart, a căzut secerat în timpul unui meci de fotbal

Fiul legendarului cântăreț, Rod Stewart, a căzut secerat în timpul unui meci de fotbal

Media

Fiul legendarului cântăreț, Rod Stewart, a căzut secerat în timpul unui meci de fotbal

Sursa Foto: closerweekly

Fiul legendarului cântăreț, Rod Stewart, a căzut secerat în timpul unui meci de fotbal

Fiul lui Rod Stewart a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal. Băiatul are 11 ani și a căzut secerat chiar în timpul partidei. Acesta a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească. Tatăl său, legendarul cântăreț Rod Stewart, a declarat că i-a fost teamă că băiatul a suferit un infarct. Potrivit The Sun, tânărului fotbalist i s-a făcut rău și și-a pierdut conștiența în timp ce juca pentru echipa sa Young Hoops Under 12.

Fiul de 11 ani al lui Rod Steward a căzut secerat pe terenul de fotbal

Au fost momente cumplite pentru legendarul cântăreț Rod Steward și familia sa. Fiul artistului, care are 11 ani, s-a prăbușit la pământ în timpul unui meci de fotbal. I s-a făcut rău deodată, și-a pierdut conștiența și a devenit albastru la față, după cum notează The Sun. Marele artist s-a temut că este vorba despre un infarct, deși băiatul are doar 11 ani.

Acesta a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate spitalicească și se află sub supraveghere medicală. Aiden juca pentru echipa sa Young Hoops Under 12.

“Am crezut că băiatul meu a făcut un atac de cord. Se învinețise la față și își pierduse conștiența. A fost înfricoșător, dar s-a dovedit a fi un atac de panică”, a declarat Rod Steward pentru revista FourFourTwo.

Potrivit The Sun, ulterior s-a confirmat că Aiden suferise un atac de panică. În aceeași zi Ambulanța a fost solicitată pe teren pentru un alt băiat care se lovise grav la cap.

Rod Steward are opt copii, iar în ultimele luni a trecut prin mai multe momente grele. Și-a pierdut frații, ceea ce l-a destabilizat emoțional.

“Am pierdut pe doi dintre cei mai buni prieteni ai mei în decurs de două luni. RIP Don și Bob, prieteni de neînlocuit”, a anunțat artistul.

Sean Stewart implicat într-un grav accident de circulație

Luna trecută, unul dintre fiii legendarului artist a fost implicat într-un grav accident de circulație. Mașina în care acesta se afla a intrat în coliziune cu un tir. Sean, în vârstă de 42 de ani a fost transportat de urgență la spital unde medicii i-au pus o guler cervical.

Sursa Foto: The Sun

Fiul rockerului cu prima sa soție, Alana, a postat o poză din spital, în care i-a sfătuit pe toți cei care îl urmăresc să fie atenți în trafic. El a dezvăluit că a fost lovit de un camion pe culoarea roșie a semaforului.

Rod Stewart, cântărețul Maggie May, are 77 de ani și 8 copii: patru băieți și patru fete făcuți cu cinci femei. Primul său copil s-a născut când artistul avea doar 18 ani.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top