Connect with us

newspass.ro

Horosocop februarie 2023 – Gemenii renasc ușor, iar berbecii se reinventează

Horosocop februarie 2023 - Gemenii renasc ușor, iar berbecii se reinventează

Media

Horosocop februarie 2023 – Gemenii renasc ușor, iar berbecii se reinventează

Horosocop februarie 2023 – Gemenii renasc ușor, iar berbecii se reinventează

Horoscopul pentru luna februarie 2022 aduce mari schimbări pentru majoritatea nativilor. Astrologii au anunțat încă din anul 2022, că începutulul anului 2023 este unul destul de anevoios și că până la jumătatea anului sunt așteptate tot felul de provocări care vor testa capacitatea zodiilor de reacție.

Gemenii sunt una din zodiile aspectate destul de dur de horoscopul anului 2023 pentru prima jumătate, dar din februarie o parte dintre acești nativi au șansa să se urce în trenul repornirii sistemului lor.

Berbecii au parte de o lună februarie 2023 liniștită pe plan emoțional. În schimb, pe planul carierei, berbecii au parte de o rampă de lansare în această lună. Se reinventează ușor.

Horoscop februarie 2023 – zodiile au de învățat lectia răbdării

Lecția răbdării – asta au de învățat zodiile în februarie. A doua lună a anului 2023 va fi marcată de schimbări importante în viața zodiilor. Mai toți nativii trebuie să fie atenți la tot ce îi înconjoară, iar majoritatea vor porni spre un drum al schimbării marcat și de previziunile noului An Chinezesc.

Berbec

Zodia berbec este o zodie avantajată în 2023, iar februarie este luna reinventării acestora. Vor începe un proces amplu de schimbăre a vieții lor, atât pe planul financiar, cât și pe cel emoțional. Acolo unde au deficiențe sau probleme vor avea grijă să consolideze toate crăpăturile, iar pe planul financiar și al carierei acestia se vor reinventa.

Mai toți nativii din zodia berbec au foarte bine aspectat planul carierei. Mai precis aceștia se vor începe un proces de reformare profesională și se vor alege cu locuri de muncă mult mai bine plătite sau cel puțin, pentru început, mult mai bine poziționate.

Taur

Nu este o perioadă potrivită, dar planetele nu pot fi oprite din mișcările lor. Cunoscuți ca fiind destul de sceptici cu privire la schimbări, nativii din zodia taur vor fi nevoiți să se adapteze sau măcar să improvizeze. Aspectele ce țin de planul finciar și cel al carierei nu sunt tocmai bine evidențiate, dar acesta este doar începutul unui drum destul de anevoios, dar în final fiind cel câștigător.

Februarie aduce provocări profesionale pentru cei născuți în zodia taur. Fie își schimbă locul de muncă, fie decid să pornească la un drum propriu profesional. Indiferent de alegere astrologii transmit că sunt necesare schimbări, pentru că ce știu taurii despre locul lor de muncă actual se va schimba radical.

Gemeni

Gemenii au probleme financiare, banii nu le ajung pentru toate nevoile și după cum bine știm, acești nativi sunt foarte influențați în starea lor emoțională când banii nu sunt suficienți. Nici februarie 2023 nu aduce vești bune, dar pentru zodia gemeni este o adevărată lecție de viață. Probleme cu banii se vor traduce în viitori gemeni mult mai cumpătați și mai calculați.

Pe planul emoțional gemenii de mai sunt destul de asezați, au un calm care îi ajută să facă față problemelor economice și să gestioneze corespunzător relația cu partenerul de viață.

Rac

Una din puținele zodii mai liniștite și fără mari provocări este rac. Chiar dacă nu excelează pe vreun plan, liniștea cu care sunt înconjurați le este suficientă și îi ajută să meargă mai departe în viață.

În a doua jumătate a lunii februarie este posibil să fie tensiuni în relația de cuplu care trebuie gestionate corespunzător și să fie rapid soluționate toate problemele.

Leu

Luna iubirii aduce multe semne de înrebare pentru lei. Aceștia pornesc un proces de reevaluare a relației de cuplu și concluziile lor nu vor fi plăcute pentru partenerul de viață. Leii care nu se află într-o relație vor prospecta persoanele cu care se întâlnesc, dar nu vor dori să ia decizii în sensul în care să se atașeze prea mult. Încă mai au multe lucruri de rezolvat, ca să poată să aibă încredere că se pot dedica unei relații seriase.

Fianciarul nu este grozav pentru lei, vor fi încasări sub așteptări, dar se pot ivi și colabărări care vor aduce în viitor rezultatele dorite.

Fecioară

Puși pe fapte mari nativii zodiei fecioară întâmpină cu bucurie luna februarie care le vine ca o mănușă pentru toate activitățile, deciziile și schimbările pe care vor să le facă. A doua lună din an vine cu răspunsuri la majoritatea întrebărilor, dar și cu soluții.

Un februarie cum puțini au parte.

Balanță

Balanțele sunt destul de liniștite în februarie, veștile bune este că deși planetele se află într-o furtună astrală, acestea nu vor fi tare afectate. Planul familiei, financiar și cel al carierei sunt aspectate fără schimbări majore, iar balanțele au nevoie de aceată liniște pe care o vor folosi să se odihnească în luna iubirii.

Scorpion

Februarie 2023 este luna schimbărilor în plan emoțional. Da, ați citit bine. Chiar și scorpionii care se află în relații destul de bine impregnate în viața lor, vor putea avea gânduri serioase de schimbare. Evoluția lor spirituală este pe cea a partenerilor lor, iar asta va aduce și semnele de întrebare care vor dezvălui adevăruri mai puțin plăcute despre partenerii scorpionilor.

Cei care pornesc la drumul schimbării vor sta o perioadă destul de lungă singuri, preferând să lase trecutul să fie vindecat și ulterior să se implice emoțional.

Săgetător

Nativii din zodia săgetător au pornit încă de la începutului anului cu schimbări, acestea vor deveni tot mai mutlte și mai complicate în februarie. Au parte și de sprijinul astrelor, însă este nevoie să consume extrem de multă energie pentru a putea să coordoneze schimbările acestea și să extragă din ele ceva bun.

Nu sunt probleme în planul carierei, chiar dacă unii nativi au senzația că această carieră nu evoluează deloc. Pe acest plan nu sunt recomandate schimbările, decât dacă sunt extrem de clare și mult mai avantajoase. Nu e loc de riscuri.

Capricorn

2023 este un an de tranziție pentru nativii zodiei capricorn. Pe lanul emoțional lucrurile pot lua o întorăsătură neașteptată, la fel și pe planul carierei. Stabilitatea este departe să sosească, dar unele informații ce le parvin capricornilor în februarie îi pot ajut să mai echilibreze din schimbări.

Vărsător

Sunt ajutați de astre, pot porni seria de consolidări în viața lor personală, profesional însă mai au ceva de așteptat. Februarie este de asemenea și luna chitanțelor, bilanțului și a surprizelor neașteptate. Nu de alta, dar vărsătorii tot schimbă peisajele din viața lor. Cei care au mizat pe reorientări profesionale pot avea parte de surprize neplăcute, dar gesionabile.

Pești

Februarie poartă și numele de luna iubirii, iar acceastă lună este în definitiv, pentru voi, o luna plină de dragoste și afecțiune. Partenerul de viață este gata să vă sprijine emoțional și asta vă ajută să treceți ușor peste provocările pe care 2023 vi le oferă la început.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top