Connect with us

newspass.ro

Jane Fonda scapă de chimioterapie. Cancerul a intrat în remisie

Jane Fonda scapă de chimioterapie. Cancerul a intrat în remisie

Media

Jane Fonda scapă de chimioterapie. Cancerul a intrat în remisie

Sursa Foto: Leaf Score

Jane Fonda scapă de chimioterapie. Cancerul a intrat în remisie

Vești extraordinare pentru fanii actriței americane Jane Fonda. Aceasta a anunțat că va scăpa de ședințele de chimioterapie, ca urmare a faptului că boala a intrat în remisie. Vedeta în vârstă de 84 de ani s-a declarat binecuvântată și norocoasă că a scăpat de chin. Jane Fonda a mărturisit că tocmai a primit cel mai bun cadou aniversar din toate timpurile. În urmă cu trei luni, artista își anunța fanii că a fost diagnosticată cu o boală grea. Acum Jane Fonda a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au rugat pentru ea în această perioadă grea.

Jane Fonda a anunțat că boala de care suferă a intrat în remisie

Cu emoție și bucurie, actrița în vârstă de 84 de ani a anunțat că boala de care suferă, cancer limfatic, a intrat în remisie. Jane Fonda va putea renunța la ședințele de chimioterapie. În urmă cu trei luni, ea anunța că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin. Acum, celebra actriță, scriitoare și activistă a dat vestea cea mare.

“Săptămâna trecută am fost anunțată de oncologul meu că, cancerul meu este în remisie și că pot întrerupe chimioterapia. Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă. Mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat și mi-ați transmis gânduri bune! Sunt convinsă că au contat toate la acest rezultat”, a scris Jane Fonda într-o postare pe blog intitulată Cel mai frumos cadou.

Anterior Jane Fonda dezvăluise că primele patru tratamente de chimioterapie au fost destul de ușoare având ca efect secundar doar o oarecare oboseală. Ulterior a anunțat că cea mai recentă ședință a fost mai dificilă și că a resimțit-o puternic.

În postarea de pe blog, din septembrie, când a anunțat diagnosticul, Fonda spunea că se așteaptă să facă chimioterapie timp de jumătate de an. Iată că soarta i-a surâs și a surprins-o în cel mai frumos mod posibil.

Jane Fonda scapă de chimioterapie. Cancerul a intrat în remisie

Sursa Foto: The Hollywood Reporter

Acum se simte mult mai bine, a participat la un miting desfășurat la Washington, și a ținut două discursuri. Jane Fonda este cunoscută ca fiind o activistă convinsă și iată că nu se dezminte nici în cele mai grele momente.

Jane Fond a devenit cunoscută în 1960 când a apărut în filmele Barbarella și Cat Ballou. Actrița a câștigat două premii Oscar. La 15 ani de la retragerea din lumea filmului, ea a revenit pe micile ecrane cu filmul Monster in Law, iar mai apoi cu producția Georgia Rule.

De-a lungul timpului, Jane Fonda a produs și a jucat în mai multe videoclipuri de promovare a exercițiilor de fitness, fiind foarte pasionată în această direcție.

Ce este limfomul non-hodgkin – diagnostic primit de actrița Jane Fonda

Limfomul non-hodgkin este un tip de cancer care debutează în celulele albe din sânge, în general în ganglionii limfatici și în țesuturile limfatice care fac parte din sistemul imunitar. Potrivit Societății Americane de Cancer, rata globală de supraviețuire relativă la 5 ani pentru persoanele cu LNH este de 73%.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top