Connect with us

newspass.ro

Jennifer Aniston a anunțat că tatăl său John Aniston a murit

Jennifer Aniston a anunțat că tatăl său John Aniston a murit

Media

Jennifer Aniston a anunțat că tatăl său John Aniston a murit

Sursa foto: Instagram / Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a anunțat că tatăl său John Aniston a murit

Celebra actriță Jennifer Aniston a făcut astăzi un anunț trist. Familia ei se află în doliu, după ce tatăl ei, John Aniston a murit la vârsta de 89 de ani.CBS News transmite că Jennifer a făcut anunțul trist pe pagina sa de Instagram.

Jennifer Aniston mesaj de adio pentru tatăl său care a murit

ACTUALIZARE,  15 noiembrie 2022, ora 00:18 – au fost adăugate la la finalul articolului date despre cariera regretatuului actor și a evoluției sale cinematografice.

Actrița a postat pe Instagram un mesaj și i-a adus un omagiu tatălui său care a murit. Pe lângă mesaj a postat și câteva fotografii  cu ea și tatal ei din copilărie, dar și din diverse etape ale vieții.

“Dragă tătă… John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace – și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11!”, a scris Jennifer Aniston pe Instagram

“Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum”, a continuat ea, încheind cu “Te voi iubi până la sfârșitul timpului” și “nu uita să mă vizitezi”.

Milioane de persoane au interacționat cu postarea făcută de Jennifer pe Instagram și i-au transmis mesaje de condoleațe, dar și de susținere.

John Aniston a fost un actor cunsocut, dar nici pe departe la fel de popular ca fiica sa, americanii îl știu pentru rolul care l-a făcut cel mai celebru și acesta a fost în filmul “Days of Our Lives”.

Cine a fost John Aniston?

John Aniston, născut Yannis Anastassakis în Grecia, a intrat în cel mai cunoscut rol al său, Victor Kiriakis, în telenovela “Days of Our Lives”, în 1985. Interpretarea sa i-a adus o nominalizare la Daytime Emmy în 2017 și un premiu Daytime Emmy pentru întreaga carieră, pe care l-a câștigat, în 2022.

Înainte de a deveni vedetă de telenovele, Aniston a servit în marina americană și a apărut într-un musical off-Broadway, potrivit Soap Opera Digest.

El a avut marea sa șansă când a fost distribuit în telenovela de lungă durată “Love of Life” și mai târziu în “Search for Tomorrow”. Dar nu a devenit un nume cunoscut până când nu s-a alăturat serialului “Days of our Lives”, în 1985, în rolul “răufăcătorului romantic” Victor Kiriakis, un criminal cu o înclinație pentru a fermeca femeile din Salem, Illinois.

Kirakis, ca și Aniston, era originar din Grecia, dar era mult mai sinistru: Era un mafiot care conducea o rețea de prostituție în oraș. De-a lungul serialului, Kiriakis a trecut prin mai multe schimbări de opinie și a oscilat între personajul său de gangster care încalcă legea și cel de familist iubitor care spera să-și recâștige copiii adulți. În total, Aniston a apărut în serial, din când în când, timp de 37 de ani.

În timpul participării sale la telenovele, Aniston a deschis un restaurant în New York, a divorțat de prima sa soție, Nancy Dow, s-a căsătorit cu colega de platou Sherry Rooney și s-a mutat în Los Angeles, potrivit unui profil al lui Aniston din 1986, publicat în Soap Opera Digest.

Aniston a fost surprins de faptul că fiica sa plănuia să îl urmeze în showbiz. Într-un interviu din 2019 cu Television Academy Foundation, Aniston a declarat că a aflat că fiica sa l-a sunat pe agentul său pentru a-i cere audiții în timp ce el apărea la “Search for Tomorrow”.

“I-am spus: ‘Nu vrei să intri în showbiz. Show business-ul e nașpa'”, a spus el. “Le spun tuturor celor care vor să fie actori, nu fiți actori, fiți altceva. Pentru că, dacă faptul că le spun (lor) să nu se implice în showbiz îi va ține departe de el, atunci nu ar trebui să se implice.”

Bineînțeles, fiica lui Aniston nu a ascultat și a continuat să joace într-unul dintre cele mai de succes sitcom-uri din toate timpurile și a devenit una dintre cele mai faimoase actrițe din lume.

Într-un interviu acordat în 1990 pentru E! News, alături de fiica sa, Aniston a oferit atât laude părintești, cât și îndrumări care dau de gândit: “Jennifer este un talent înnăscut”, a spus el spre jena fiicei sale, dar i-a reamintit că talentul nu duce întotdeauna la o carieră lungă.

Dar propria carieră în telenovele a lui Aniston a durat mai mult de 50 de ani, iar în iunie a primit un premiu Emmy pentru întreaga carieră la Daytime Emmy Awards. Nu a participat la ceremonie, dar fiica sa a închinat pentru el într-un discurs emoționant.

“Timp de peste 30 de ani, dedicarea sa pentru (“Days”) i-a adus respectul și admirația colegilor săi actori, prietenii profunde și a entuziasmat milioane de fani din întreaga lume”, a spus ea. “Cariera lui este literalmente definiția realizărilor de o viață”, scrie CNN.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top