Connect with us

newspass.ro

Jennifer Aniston povestește experiența cu fertilizarea in vitro. Actrița nu a reușit să devină mamă

jennifer aniston

Media

Jennifer Aniston povestește experiența cu fertilizarea in vitro. Actrița nu a reușit să devină mamă

Jennifer Aniston Sursa Foto: nbcnews.com

Jennifer Aniston povestește experiența cu fertilizarea in vitro. Actrița nu a reușit să devină mamă

Celebra actriță Jennifer Aniston a făcut declarații cu privire la încercările repetate de a deveni mamă. Ea a dezvăluit că a apelat la fertilizarea in vitro și că nu a fost cu succes. Starul american și-ar fi dorit ca cineva să-i fi spus, la timpul potrivit, să-și înghețe ovulele. BCC scrie că Jennifer Aniston nu are niciun regret mai ales că a făcut tot ce s-a putut în acest proces anevoios.

Jennifer Aniston despre fertilizarea în vitro. Actrița spune că a pierdut acest tren

Actrița în vârstă de 53 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din Friends a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă lungă, extrem de grea, între 30 și 40 de ani. Era sub lupa presei și simțea presiunea din această direcție. A încercat multă vreme să facă un copil, inclusiv prin tratament in vitro, dar nu a reușit.

“Încercam să rămân însărcinată. A fost un drum plin de provocări pentru mine…drum de a face copii. Ani întregi de speculații peste speculații. A fost foarte greu. Treceam prin fertilizare in vitro, beam ceaiuri chinezești, orice”, a declarat Jennifer Aniston, potrivit BBC.

Starul de la Hollywood a mărturisit că presa poate fi foarte rea cu femeile din industrie care nu au copii. Jennifer Aniston spune că i s-a dus vorba că este egoistă și că i-a păsat numai de carieră.

“Doamne ferește de o femeie de succes care nu are un copil, a mai spus actrița”, potrivit aceleiași surse.

Jennifer Aniston a fost căsătorit cu Brad Pitt, iar mai apoi cu Justin Theroux de care s-a despărțit după numai doi ani de mariaj. Ea a declarat că mulți au crezut că primul soț a părăsit-o pentru că nu i-a dăruit un copil. Actrița a spus că toate acestea au fost minciuni absolute și că acum nu are nimic de ascuns.

Dat fiind faptul că are 53 de ani, starul american spune că se simte ușurată că nu o mai întreabă nimeni de copil și că nici ea nu mai pune presiune încercând, așa cum a făcut ani la rând.

Jennifer Aniston: Mi-am petrecut mulți ani ascunzând povestea cu procedura in vitro

Celebra actriță a declarat că oamenii crează tot felul de povești neadevărate și că se simte eliberată spunând adevărul, așa cum este el. Jennifer Aniston spune că și-a petrecut mulți ani ascunzând povestea cu procedura in vitro. Acum poate vorbi deschis despre cei mai grei ani din viața ei.

FIV este un proces de fertilizare prin care ovulul este fecundat de spermatozoizi în laborator, iar embrionul rezultat este plasat în uter. Ulterior sarcina se va desfășura în mod obișnuit.

 

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top