Connect with us

newspass.ro

Jeremy Renner în stare gravă la spital. Starul a suferit un accident cu plugul de zăpadă

Jeremy Renner în stare gravă la spital. Starul a suferit un accident cu plugul de zăpadă

Media

Jeremy Renner în stare gravă la spital. Starul a suferit un accident cu plugul de zăpadă

Sursa Foto: quepeliculaver

Jeremy Renner în stare gravă la spital. Starul a suferit un accident cu plugul de zăpadă

Actorul Jeremy Renner se află în stare gravă la spital după ce s-a accidentat în timp ce curăța zăpada. Acesta manevra plugul, moment în care utilajul s-a răsturnat peste el. Renner a suferit un traumatism toracic și a fost transportat la spital cu un avion. Actorul a fost operat deja de două ori și se află sub stricta supraveghere a medicilor, scrie News Sky. Jeremy Renner, în vârstă de 51 de ani, este internat pe secția de Terapie Intensivă. Familia sa a transmis un mesaj de mulțumire pentru personalul medical care depune toate eforturile pentru a-l salva.

Actorul Jeremy Renner a suferit un accident grav

Din nefericire, starea lui de sănătate este gravă după ce plugul pe care îl folosea pentru a deszăpezi curtea casei s-a răsturnat peste el. Nu se știe cum s-a produs accidentul, însă Jeremy a fost rănit și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale. Actorul Marvel a suferit un traumatism toracic contondent și leziuni ortopedice. El este internat la Terapie Intensivă, în stare critică, dar stabilă.

Potrivit TMZ, în momentul accidentului, Renner curăța drumul din apropierea casei sale de lângă Lake Tahoe. Mai multe zone din SUA au fost înzăpezite ca urmare a furtunii de zăpadă de săptămâna trecută. A fost considerată cea mai puternică furtună (ciclon-bombă) de zăpadă din SUA, din ultimii 50 de ani.

Furtuna de iarnă a lăsat mii de locuințe fără curent electric și sute de drumuri închise în nordul Californiei și în zone statul vecin Nevada unde locuiește Renner.

În urmă cu o lună, actorul a postat o înregistrare video cu el într-un vehicul 4×4, în timp ce deszăpezea curtea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Familia actorului a transmis un comunicat de presă în care le-a mulțumit medicilor care l-au operat pe Jeremy Renner pentru grija pe care i-o poartă acestuia de când s-a internat.

Ei au transmis un mesaj de mulțumire și fanilor actorului care sunt îngrijorați, în aceste momente, pentru starea lui.

Jeremy Renner își sărbătorește ziua de naștere pe 7 ianuarie

Jeremy Renner trece prin momente grele cu câteva zile înainte de a-și sărbători ziua de naștere. Pe 7 ianuarie 2023, marele actor împlinește 52 de ani. În prezent Jeremy Renner joacă în serialul Paramount+ The Mayor of Kingstown. Sezonul doi al producției debutează în luna februarie a acestui an.

Jeremy Renner a fost nominalizat la două premii Oscar, inclusiv un rol secundar pentru The Town, și cel mai bun actor pentru rolul din The Hurt Locker.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top