Connect with us

newspass.ro

Jerrod Carmichael va prezenta gala Globurilor de Aur din 2023

Jerrod Carmichael va prezenta gala Globurilor de Aur din 2023

Media

Jerrod Carmichael va prezenta gala Globurilor de Aur din 2023

Sursa Foto: CNN

Jerrod Carmichael va prezenta gala Globurilor de Aur din 2023

Comediantul Jerrod Carmichael va prezenta gala Globurilor de Aur din 2023. După o pauză de un an, ceremonia, care se va desfășura în luna ianuarie, va fi din nou televizată. Organizatorii au anunțat că l-au ales pe Carmichael să fie amfitrionul acestui eveniment fastuos, Golden Globes Awards, o gală dedicată filmelor și producțiilor de televiziune. Astfel, potrivit Hollywood Reporter, comediantul va fi gazda transmisiunii NBC. Președința asociației presei străine de la Hollywood a vorbit în termeni laudativi despre viitorul prezentator. Helen Hoehne a declarat că Jerrod este genul special de talent pe care gala îl cere pentru a da start sezonului de premii.

Globurile de Aur 2023 – Jerrod Carmichael prezentator

S-a aflat numele celui care va prezenta Gala Globurilor de Aur din 2023. Evenimentul este programat pentru luna ianuarie și îl va avea drept amfitrion pe actorul de comedie Jerrod Carmichael. Acesta a acceptat să prezinte cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur care va fi difuzată pe NBC, în direct, pe 10 ianuarie, dar și pe serviciul său de streaming.

Jerrod Carmichael este un stand-up comediant, actor, scriitor și realizator de film american. Acesta a lansat trei speciale de comedie stand-up pe HBO: Love at the Store, 8 și Rothaniel. Tot el a co-creat, co-scris, produs și jucat în sitcomul autobiografic NBC The Carmichael Show.

După un an de pauză, iată că fastuosul eveniment va fi din nou difuzat la tv pentru toți cei care vor să vadă gala Globurilor de Aur.

Pentru Carmichael va fi un mare plus prezentarea acestui eveniment. Actorul a fost pe val în ultima vreme și iată că în curând va avea un rol foarte important.

Acesta s-a remarcat printr-un special de stand-up pe care l-a făcut pe HBO Max. Atunci a ieșit la iveală talentul său incontestabil și a fost îndrăgit rapid de public. Prima experiență a comediantului la o gală de premii a fost când a urcat pe scena Emmy pentru a primi primul său trofeu. S-a întâmplat în luna septembrie 2022.

“Talentul său a distrat și încântat publicul, oferind în același timp momente de reflecție care sunt foarte importante în vremurile pe care le trăim. Jerrod este genul special de talent pe care acest show îl cere”, a declarat Helen Hoehne, președinta HFPA.

La rândul său, președintele executiv al Galei Globurilor de Aur a transmis că Jerrod este un talent fenomenal, cu o perspectivă nouă și un stil comic excelent.

Nominalizații pentru Globurile de Aur 2023

Nominalizații din acest an vor fi anunțați de duo-ul tată-fiică George și Mayan Lopez, luni, 12 decembrie. Anunțul va fi difuzat în direct în cadrul emisiunii Today de pe NBC. Premiile Globul de Aur sunt premii americane pentru filme și seriale care sunt oferite în fiecare. Globurile de Aur sunt acordate începând cu anul 1944 de către Asociația de presă străină de la Hollywood. Acestea ocupă un loc important în seria de premii cinematografice, care culminează cu Premiul Oscar. De obicei sunt organizate la Beverly Hills Hotel, Hollywood Knickerbocker Club și Hollywood Roosevelt Hotel.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top