Connect with us

newspass.ro

Kate Hudson se lansează în muzică! Celebra actriță își urmează marea pasiune

Kate Hudson se lansează în muzică! Celebra actriță își urmează marea pasiune

Media

Kate Hudson se lansează în muzică! Celebra actriță își urmează marea pasiune

Sursa Foto: Allure

Kate Hudson se lansează în muzică! Celebra actriță își urmează marea pasiune

Vești extraordinare pentru fanii lui Kate Hudson. Celebra actriță a anunțat că se lansează în muzică! Aceasta este marea ei pasiune și iată că a venit vremea să o fructifice. Kate scrie muzică de la vârsta de 19 ani, iar curând, în 2023 își va lansa albumul de debut. Kate Hudson este cunoscută drept o actriță americană care a câștigat premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar (rolul din filmul Almost Famous). Potrivit People, diva pregătește o surpriză mare pentru fanii ei care o vor auzi cântând melodii scrise chiar de către ea.

Kate Hudson se lansează în muzică

Kate Garry Hudson este o actriță americană devenită celebră în 2001 când a câștigat premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar din filmul Almost Famous. De curând, diva a anunțat că revine la marea ei pasiune – muzica și că se pregătește pentru lansarea primului album. Evenimentul va avea loc în 2023, însă o dată exactă nu a fost încă anunțată.

După ani de zile în care a făcut doar actorie, fiind una dintre cele mai bune actrițe, Kate Hudson revine la muzică. Actrița în vârstă de 43 de ani își va face debutul în 2023. Invitată în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Hudson a declarat că a avut o revelație. Diva a dezvăluit că în timpul pandemiei și-a dat seama că trebuie să-și trăiască viața fără regrete și să facă ceea ce îi place.

“Știți..am avut acest lucru..de fiecare dată când oamenii îmi iau interviu mă întreabă dacă am vreun regret și eu le spun că am doar 40 de ani. Nu încă. Dar în timpul pandemiei am realizat anumite lucruri despre mine”, a dezvăluit actrița.

Kate Hudson a dezvăluit că încă de la vârsta de 19 ani compune muzică, aceasta fiind marea ei pasiune. Cu toate astea, niciodată, până acum nu și-a împărtășit creațiile.

“M-am gândit că acesta ar fi unul dintre marile mele regrete. Nu am așteptări. Vreau doar să scot un disc și o s-o fac. Sunt foarte mândră de el. Abia aștept”, a mai spus Kate Hudson.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kate Hudson (@katehudson)

Primul album muzical semnat de Kate Hudson

Diva a mai spus că se pregătește pentru lansarea primului ei album – eveniment ce va avea loc în 2023. Primul indiciu cu privire la planurile ei artistice a fost oferit de către Hudson în luna aprilie a acestui an. Atunci actrița a postat pe Instagram o poză în care apare cântând pe o scenă. Kate Hudson s-a născut într-o familie de muzicieni. Tatăl ei, William Louis Hudson Jr. a cântat ca vocalist alături de frații săi în trupa The Hudson Brothers în perioada 1960-1980.

De-a lungul timpului, în cariera de actriță, Kate Hudson a avut ocazia de a cânta în rolurile pe care le-a avut în filme. Iată câteva exemple: “You’re So Vain” a lui Carly Simon alături de Matthew McConaughey în filmul How to Lose a Guy in 10 Days din 2003 și Cinema Italiano, film interpretat ca membră a distribuției principale în filmul muzical Nine din 2009.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top