Connect with us

newspass.ro

Kate Middleton își sărbătorește cea de-a 41-a aniversare

Kate Middleton își sărbătorește cea de-a 41-a aniversare

Media

Kate Middleton își sărbătorește cea de-a 41-a aniversare

Sursa Foto: Glamour

Kate Middleton își sărbătorește cea de-a 41-a aniversare

Luni, 9 ianuarie 2023, Kate Middleton își sărbătorește cea de-a 41-a aniversare. Prințesa de Wales a petrecut sărbătorile împreună cu familia sa în Norfolk, în compania regelui Charles și a reginei consoarte. Familia Regală a respectat tradiția de a participa la slujba de Crăciun unde anul acesta, a fost prezent și prințul Louis. Pentru Familia Regală Britanică, sărbătorile continuă cu aniversarea ducesei de Cambridge. Pentru a marca această zi, în 2022 Palatul Kensington a dezvăluit trei portrete speciale cu soția prințului William. Aniversarea ducesei este umbrită de lansarea cărții Prințului Harry, scrie HelloMagazine.

Kate Middleton împlinește 41 de ani

Prințesa de Wales este sărbătorita zilei în Familia Regală Britanică. Soția prințului William, moștenitorul la tron, împlinește 41 de ani. Ca în fiecare an, cel mai probabil și de data aceasta, Kate își va sărbători ziua de naștere în privat.

De la căsătoria ei cu prințul William, moștenitorul tronului britanic, Kate și-a asumat îndatoriri și angajamente regale în sprijinul reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton își sărbătorește cea de-a 41-a aniversare

Sursa Foto: Instagram The Royal Family

Kate Middleton deține patronajul a peste 20 de organizații caritabile și militare, inclusiv Action for Children, SportsAid și National Portrait Gallery.

Desfășoară proiecte prin intermediul Fundației Regale, principala ei activitate caritabilă fiind axată pe problemele legată de copiii mici și de artă.

Din data de 9 septembrie 2022, Kate Middleton a devenit Prințesă de Wales, când soțul ei, William, a fost numit Prinț de Wales.

Kate are fani în lumea-ntreagă și s-a făcut remarcată și datorită stilului ei vestimentar, simplu, elegant și accesibil.

Ducesa a avut o relație foarte bună cu regretata Regina Elisabeta a II-a care a decedat în septembrie 2022 la Castelul Balmoral.

Aniversare umbrită de dezvăluirile Prințului Harry

Anul acesta, aniversarea ducesei de Cambridge este umbrită de cartea Prințului Harry. Acesta a renunțat la atribuțiile regale și se răzvrătește împotriva familiei sale. Harry lansează marți, 10 ianuarie 2023, prima sa carte. Se numește Spare și se anunță a fi explozivă, cu dezvăluiri fără precedent despre Familia Regală Britanică.

Se pare că ducele se destăinuie cu privire la relația sa tensionată cu fratele și tatăl său. Au apărut deja interviuri cu Harry în care dezvăluie câteva dintre subiectele abordate în Spare. El a spus că își vrea fratele și tatăl înapoi și că dorește o familie, nu o instituție.

Harry a povestit că a fost bătut de fratele său în urma unei discuții despre soția sa, Meghan Markle. Mai nou, ducele de Sussex spune că familia sa este de partea presei tabloide, pe care o numește – diavolul.

„După mulți, mulți ani de zile în care s-au spus minciuni despre mine și despre familia mea, vine un punct în care relația dintre anumiți membri ai familiei și presa tabloidă… acei membri ai familiei au decis să se dea cu diavolul… pentru a-și reabilita imaginea”, sunt cuvintele lui Harry.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top