Connect with us

newspass.ro

Kim Kardashian reevaluează relația cu Balenciaga după scandalul cu noua campanie

Kim Kardashian reevaluează relația cu Balenciaga după scandalul cu noua campanie

Business

Kim Kardashian reevaluează relația cu Balenciaga după scandalul cu noua campanie

Sursa Foto: CNN

Kim Kardashian reevaluează relația cu Balenciaga după scandalul cu noua campanie

Kim Kardashian reacționează ca urmare a scandalului izbucnit după cea mai recentă campanie semnată Balenciaga. Influencera a anunțat că reevaluează relația pe care o are cu celebra casă de modă fondată de Cristobal Balenciaga. Vedeta americană a postat un mesaj pe Twitter ca urmare a unei discuții pe care a avut-o cu reprezentanții companiei, potrivit CNN. Totul a plecat de la o ședință foto de promovare a noii campanii în care apar copii și accesorii sexuale. Ca urmare a valului de reacții din mediul online, Balenciaga și-a cerut scuze și a retras toate materialele publicitare.

Kim Kardashian reevaluează relația cu Balenciaga

Kim Kardashian a anunțat că își reevaaluează relația de colaborare cu Balenciaga, după ce cea mai recentă campanie a casei de modă de lux. În materialele publicitare apar copii îmbrăcați în haine de bondage cu ursuleți de pluș. Vedeta reality show-uluia fost ambasadoarea mărcii de modă și a transmis un mesaj tranșant cu privire la campania Balenciaga. După ce a primit o serie de critici din partea fanilor, Kim a reacționat printr-un mesaj public. Ea a anunțat că a vrut să poarte o discuție cu reprezentanții brandului, iar mai apoi să ia o decizie în cunoștință de cauză.

“Am tăcut în ultimele zile, nu pentru că nu am fost dezgustată și revoltată de campaniile recente ale Balenciaga, ci pentru că am vrut să am ocazia să vorbesc cu echipa lor pentru a înțelege cum s-ar fi putut întâmpla asta”, a scris Kim Kardashian pe contul ei de Twitter.

Kim Kardashian s-a declarat șocată de imaginile din noua campanie semnată de Balenciaga, deși brandul este unul dintre preferatele sale. Vedeta spune că, în calitate de masă, a rămas fără cuvinte la vederea acelor imagini.

Tot ea a spus că apreciază că Balenciaga și-a cerut scuze și a retras campaniile, înțelegând gravitatea problemei.  Vedeta de televiziune, cu 74 milioane de abonați pe Twitter a anunțat ce are de gând în privința relației de colaborare cu celebra casă de modă.

“În ceea ce priveşte viitorul meu cu Balenciaga, îmi reevaluez relaţia cu brandul, pe baza dorinţei acestuia de a accepta responsabilitatea a ceva ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată – şi a acţiunilor pe care le aştept de la ei pentru a proteja copiii”, a mai spus Kim Kardashian.

Kim s-a numărat printre vedetele care au fost distribuite în spectacolul Balenciaga couture în Săptămâna Modei de la Paris, iulie 2022.

Balenciaga și-a cerut scuze după campania controversată cu copii

Reprezentanții celebrei case de modă și-au cerut scuze publice după ce a fost acuzată că sexualizează copiii într-o campanie. Este vorba despre imaginile realizate de fotograful Gabrielle Galimberti pentru campania Balenciaga Gift Shop. În imagini apar copii care îmbrățișează jucării de pluș ce poartă accesorii bondage. Mai mult decât atât, unul dintre copii a fost fotografiat alături de două pahare de vin goale. La vederea acestor imagini, fani ai brandului, din toată lumea, s-au scandalizat și au pornit un val de critici în mediul online.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top