Connect with us

newspass.ro

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord de divorț

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord de divorț

Media

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord de divorț

Sursa Foto: People

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord de divorț

După o despărțire răsunătoare, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord de divorț. Rapperul american va trebui să plătească 200.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru copii. Cei doi foști soți au primit custodie comună asupra celor 4 copii, însă aceștia vor sta mai mult cu mama lor. Potrivit LA Times, Kim și Kanye au semnat un acord ce vizează schimbările după divorț. Documentul a fost depus la Curtea Superioară din Los Angeles.

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord de divorț

Vedeta realityshow-ului care îi poartă numele va primi de la fostul ei soț, lunar, o pensie alimentară de 200.000 de dolari pentru cei patru copii ai lor. Kim și rapperul american au semnat un acord de divorț care include custodie comună, precum și alte aspecte. Se pare că s-au pus de acord ca cei patru copii să stea mai mult cu mama lor.

De la despărțire și până acum, Kim și Kanye s-au contrazis permanent în privința modului în care își vor crește împreună copiii. Separarea s-a produs în 2020, după șase ani de căsnicie, iar Kim a cerut în instanță să scape de numele West și să fie considerată singură din punct de vedere legal.

La începutul acestui an, Kanye a făcut o serie de postări pe rețelele sociale în care a atacat-o verbal pe fosta sa soție. În vizorul rapperului au intrat familia lui Kim, dar și iubitul ei de la acea vreme. Ulterior, rapperul a revenit și și-a cerut scuze pentru acele postări.

Invitat în emisiunea Good Morning America, Kanye a declarat că a trebuit să lupte pentru mai multă autoritate în ceea ce privește educația celor 4 copii ai lui cu Kim.

Într-un final, cei doi foști soți s-au pus de acord în privința custodiei comune pentru copiii lor. Este vorba despre North în vârstă de 9 ani, Saint care implinește 7 ani săptămâna viitoare, Chicago în vârstă de 4 ani și Psalm de 3 ani.

Alte condiții din acordul de divorț

Ca parte a acordului lor de divorț, Kanye, care mai nou își spune Ye s-a angajat să plătească 200.000 de dolari pe lună pensie alimentară. Copiii vor sta mai mult cu mama lor, deși foștii soți au custodie comună.

Amândoi trebuie să-și dea consimțământul pentru chestiuni importante care îi vizează pe copii. Este vorba despre alegerea școlii, programări medicale, domiciliul copiilor și vârsta la care vor obține permisele de conducere.

Kim și Kanye pot oricând să fie împreună la evenimente speciale pentru copiii lor cum ar fi zilele de naștere. Cei doi foști soți au convenit să plătească împreună pentru asigurarea medicală, școlarizarea și siguranța copiilor lor.

Acordul de divorț dintre cele două vedete americane include și bunuri personale cum ar fi: mașini, obiecte de mobilier, obiecte de artă, îmbrăcăminte, antichități, genți și blănuri.

De când s-au despărțit, Kim a rămas cu cei patru copii în conacul din Hidden Hills, iar Kanye a locuit o vreme la ferma din Wyoming, după care s-a mutat mai aproape de copii.

 

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top