Connect with us

newspass.ro

Lady Gaga răsuflă ușurată. Cei care i-au răpit câinii vor petrece ani buni după gratii

Lady Gaga răsuflă ușurată. Cei care i-au răpit câinii vor petrece ani buni după gratii

Media

Lady Gaga răsuflă ușurată. Cei care i-au răpit câinii vor petrece ani buni după gratii

Sursa Foto: POP SUGAR

Lady Gaga răsuflă ușurată. Cei care i-au răpit câinii vor petrece ani buni după gratii

La aproape doi ani de la atacul asupra bărbatului care plimba câinii lui Lady Gaga, judecătorii au dat verdictul. Unul dintre indivizii care au răpit câini cântăreței a fost condamnat la 21 de ani de închisoare. Acesta este acuzat că l-a atacat pe un angajat al artistei cu scopul de a-i răpi câinii și a cere, ulterior, răscumpărare. Potrivit NYTimes, individul condamnat are 20 de ani. El își va petrece următorii 21 de ani în închisoare de stat. Nu este singurul care a făcut parte din acest plan diabolic în urma căruia un om nevinovat a fost la un pas de moarte.

Închisoare pentru cel care a furat câinele lui Lady Gaga

Un bărbat implicat în atacul din 24 februarie 2021 de la Hollywood a fost condamnat la 21 de ani de închisoare. Acesta l-a împușcat pe bărbatul angajat de Lady Gaga să-i plimbe câinii. Scopul atacului a fost răpirea patrupezilor celebrei cântărețe. Atacatorii aveau în plan să ceară răscumpărare, știind cât de mult ține Lady Gaga la câinii ei. Lucrurile au degenerat, iar angajatul lui Lady Gaga a fost împușcat îm piept.

Doi dintre buldogii artistei au fost furați atunci, dar recuperați mai târziu. Recent, un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost condamnat la 21 de ani de închisoare, după cum a anunțat biroul procurorului districtual.

“Acordul de recunoaștere a vinovăției îl trage la răspundere pe dl. Jackson pentru săvârșirea unui act violent, cu sânge rece, și îi face dreptate victimei noastre”, a declarat biroul procurorului într-un comunicat.

Victima a fost prezentă în sala de judecată și a avut ocazia de a i se adresa direct atacatorului. Ryan Fischer a fost la un pas de moarte după ce a fost împușcat în piept. El era angajat de Lady Gaga să-i plimbe câinii.

“M-ai împușcat și m-ai lăsat să mor. Atât viața ta cât și viața mea s-au schimbat pentru totdeauna de atunci”, a declarat Ryan Fischer, potrivit Rolling Stone.

Potrivit spuselor sale, acesta și-a pierdut job-ul din cauza problemelor pulmonare cauzate de împușcătura în piept.

James Howard Jackson a pledat vinovat pentru tentativă de omor, recunoscând că a făcut parte din grupul de atacatori.

Cum s-a produs atacul

Atacul a avut loc în februarie 2022. Există imagini de pe camerele de supraveghere din zonă care arată cum s-a produs atacul. Doi indivizi au coborât dintr-o mașină în apropierea lui Fischer și îl împușcă în piept. Angajatul lui Lady Gaga a căzut secerat, unul dintre câinii artistei a fugit, iar ceilalți doi au fost răpiți.

La acea vreme, artista a oferit o recompensă de 500.000 de dolari celui care avea să-i găsească câinii. Ulterior câinii au fost aduși înapoi de către o femeie care a spus că i-a găsit legați de un stâlp. La scurt timp femeia a fost arestată, după ce polițiștii au constatat că avea o relație cu tatăl unuia dintre agresori.

Ceilalți doi indivizi implicați în atac au primit, în vârstă de 20 și 28 de ani au primit câte 4, respectiv 8 ani de închisoare.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top