Connect with us

newspass.ro

Lionel Messi, foarte aproape de un acord cu Inter Miami

Lionel Messi, foarte aproape de un acord cu Inter Miami

Business

Lionel Messi, foarte aproape de un acord cu Inter Miami

Sursa Foto: CNN

Lionel Messi, foarte aproape de un acord cu Inter Miami

Lionel Messi este aproape de a semna un acord cu Inter Miami, unde ar putea fi urmat de Luis Suarez și Cesc Fabregas. Faimosul club de fotbal ar putea face o mișcare uimitoare aducându-l pe Messi. Echipa MLS este de părere că legenda argentiniană se va transfera de la Paris-Saint Germain și va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria sportului în SUA. Potrivit DailyMail, fotbalistul în vârstă de 35 de ani are în prezent un salariu de aproximativ 1,2 milioane de lire sterline pe săptămână. Se pare că Messi este pe cale să accepte un salariu mai mic la franciza din Florida, al cărei co-proprietar este David Beckham.

Lionel Messi în discuții cu Inter Miami

Marele fotbalist argentinian este aproape de a ajunge la un acord cu Inter Miami pentru finalul sezonului european 2022-2023, anunță sursa citată. În prezent sportivul are un contract cu Paris Saint-Germain care va expira la finalul actualului sezon competițional. S-a vehiculat că argentinianul plănuiește să se întoarcă la FC Barcelona, dar cele mai noi informații arată că este interesat de un acord cu Inter Miami.

Clubul este condus de fostul coechipier al lui Beckham la Manchester United, Phil Neville, care recent a semnat o prelungire a contractului. Mutarea îl va face pe Messi cel mai bine plătit jucător din istoria MLS. În luna septembrie a acestui an, clubul a primit autorizația de a începe construcția unui complex de 820 de milioane de lire sterline. Aceasta va include un stadion cu 25.000 de locuri, un hotel cu 750 de camere, o parcare subterană și terenuri de joacă.

The Times scrie că David Beckham ar fi cel care orchestrează acest transfer și că legăturile acestuia cu Qatar ar fi fundamentul mutării lui Messi. Beckham este ambasadorul țării gazdă la Cupa Mondială, și are legături directe cu proprietarii PSG, Qatar Sports Investment, dar și cu președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi.

Peste toate, relația lui Messi cu Beckham a devenit mai apropiată datorită asocierii lor de lungă durată cu Adidas.

MLS pregătește mai multe transferuri importante

Venirea lui Messi la MLS ar putea fi posibilă la jumătatea sezonului care începe în luna februarie. În afară de acest transfer important, echipa din Florida are în vedere și altele. Doi dintre prietenii argentinianului l-ar putea urma la MLS. Este vorba despre uruguayanul Luis Suarez şi spaniolul Cesc Fabregas, foşti colegi cu Messi la Barcelona.

Messi a părăsit Barcelona în 2021 și ajuns să joace pentru PSG unde a marcat 32 de goluri și a dat 29 de pase decisive în 53 de meciuri pentru giganții francezi. Lionel Messi joacă pe post de atacant sau mijlocaș. Pe plan internațional, fotbalistul are prezențe la naționala pentru Argentina. Nu a reușit să ducă echipa la gloria Cupei Mondiale însă încearcă să realizeze această performanță în Qatar.

Este considerat drept cel mai bun jucător din generația sa și unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top