Connect with us

newspass.ro

Madonna extrem de furioasă după ce apariția ei la Grammy a fost criticată dur

Madonna extrem de furioasă ce apariția ei la Grammy a fost criticată dur

Media

Madonna extrem de furioasă după ce apariția ei la Grammy a fost criticată dur

Madonna extrem de furioasă după ce apariția ei la Grammy a fost criticată dur

Madonna s-a infuriat teribil după ce zile întregi a fost criticată după apariția la premiile Grammy. Vedeta pop este certată de fanii virtuali și acuzată că a exgerat cu operațiile estetice. Ba mai mult mulți dintre internauți spun că vedeta a fost greu recunoscută.

Madonna dă vina pe fotograf. Poza care a devenit virală ar fi fost făcută cu rea intenție

Madonna extrem de criticată după ce această fotografie a apărut online

Credit: Frazer Harrison/Getty Images. FOTO Credit: Frazer Harrison/Getty Images VIA CNN.com

După ce fotografia de mai sus a devenit extrem de virală pe rețelele e socializare, fanii Madonnei au început să comenteze acid la adresa vedetei. Majoritatea o acuză că a exgerat cu operațiile estetice și că nu mai este de recunoscut.

Într-o postare pe Instagram, Madonna spune că persoanele care vorbesc urât de ea sunt majoritat misogine și că în loc să fie atente la discursul ei, dau mai mult preț pe fotografia făcută de un „fotograf cu obiectiv lung gata să distrugă orice figură”, conform CNN.

Artista de la Hollywood a mers și mai departe cu acuzațiile și spune că cei care o critică nu celebrează de fapt femeile trecute de 45 de ani.

Madonna ar trebui însă să nu fie prea surprinsă pentru criticile primite. De-alungul carierei sale a fost dur criticată pentru zeci de aparitii.

De la piesele vestimentare, până la colaborările cu diverși artisti, Madonna a fost mereu în menghina presei, a criticilor de modă sau a fanilor care s-au exprimat liber.

“Nu mi-am cerut niciodată scuze pentru niciuna dintre alegerile creative pe care le-am făcut și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nu voi începe”, a scris ea în postare.

“Am fost degradată de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și sunt fericită să fac pe deschizătoarea de drumuri pentru ca toate femeile din spatele meu să aibă o perioadă mai ușoară în anii care vor urma.”

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top