Connect with us

newspass.ro

Marea Britanie: Copii în stare critică după ce au căzut într-un lac înghețat

Marea Britanie: Copii în stare critică după ce au căzut într-un lac înghețat

World

Marea Britanie: Copii în stare critică după ce au căzut într-un lac înghețat

Sursa Foto: News.Sky

Marea Britanie: Copii în stare critică după ce au căzut într-un lac înghețat

Patru copii sunt în stare critică după ce au căzut într-un lac înghețat din vestul Angliei. Potrivit serviciului de Pompieri, aceștia se jucau pe mal când au căzut în apa înghețată. Au fost scoși cu ajutorul salvatorilor și găsiți în stop cardiorespirator. Poliția nu a confirmat câți copii au fost implicați, dar rapoartele inițiale au sugerat că au fost implicați până la șase copii, scrie News.Sky. Căutările au continuat peste noapte. Supt Richard Harris de la Poliția din West Midlands a declarat că inițial a fost informat că în apă sunt șase persoane.

Copii în stare critică după ce au căzut într-un lac înghețat

Cei patru copii scoși din apă în stopcardiorespirator au fost internați la spital. Pompierii au continuat operațiunea de căutare și salvare pentru a confirma dacă mai sunt și alte persoane în apă. Reprezentantul Poliției din West Midlands a declarat că, având în vedere vârsta copiilor, temperatura apei și timpul în care aceștia au stat în apă, este posibil să nu mai fie o operațiune de căutare și salvare.

Sursa Foto: The Sun

Operațiunea a fost dificilă din cauza pojghiței de gheață care s-a format pe luciul apei. Duminică seara, temperaturile au coborât mult sub zero grade.

Serviciul de pompieri din West Midlands a precizat că, până la sosirea echipajelor de pompieri la fața locului, ofițerii de poliție și membri ai publicului se aflau în apă încercând să ajungă la copii.

Un ofițer a suferit o ușoară hipotermie și a fost dus la spital. De asemenea, patru copii sunt la spital: doi dintre ei au fost duși la Spitalul de Copii din Birmingham, iar ceilalți la Spitalul Heratland din oraș. Până acum nu au fost oferite informații despre vârsta copiilor și nici despre starea lor de sănătate.

Sursa Foto: The Sun

Pe camerele de luat vederi amplasate în zonă au fost surprinse imagini cu mai mulți copii care se joacă lângă lac. Oamenii legii cred că aceștia se jucau pe gheață, moment în care aceasta s-a spart, iar ei au căzut în apa înghețată.

Temperaturi extreme în Marea Britanie

În weekendul trecut, în Marea Britanie s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest an, -15, 7 grade Celsius. Richard Stanton, comandantul de zonă al West Midlands Fire Service, a avertizat populația să nu se apropie de apele deschise.

Acesta a lansat un apel către populație, adulți și copii, să nu se apropie de apele deschise.

“În niciun caz nu vă apropiați de apele deschise. Nu vă aventurați pe gheață, indiferent de cât de groasă sau de sigură credeți că ar putea fi aceasta”, au transmis polițiștii.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top