Connect with us

newspass.ro

Mariah Carey se alătură musicalului Some Like it Hot, ca un omagiu pentru Marilyn Monroe

Mariah Carey se alătură musicalului Some Like it Hot, ca un omagiu pentru Marilyn Monroe

Media

Mariah Carey se alătură musicalului Some Like it Hot, ca un omagiu pentru Marilyn Monroe

Sursa Foto: Today

Mariah Carey se alătură musicalului Some Like it Hot, ca un omagiu pentru Marilyn Monroe

Mariah Carey a anunțat că se alătură musicalului de pe Broadway, Some Like it Hot, din dragoste pentru regretata Marilyn Monroe. Diva a mărturisit că a fost atrasă de spectacol și a decis să se implice în acest musical care este o adaptare a filmului din 1959, cu Marilyn Monroe, Tony Curtis și Jack Lemmon. Potrivit The Hollywood Reporter, Mariah Carey se alătură musicalului în calitate de coproducător. Se poate spune că este un omagiu pe care aceasta i-l aduce regretatei Marilyn Monroe.

Mariah Carey se alătură musicalului Some Like it Hot

Celebra cântăreață de muzică pop și R&B, compozitoare, producătoare și actriță americană se implică în producția Some Like it Hot. Spectacolul de pe Broadway este o adaptare a filmului din 1959 cu Marilyn Monroe, Tony Curtis și Jack Lemmon. Mariah se va implica în calitate de coproducător datorită aprecierii pentru regretata Marilyn. Câștigătoarea premiului Grammy a mărturisit că încă de la început a fost atrasă de acest spectacol și totul are legătură cu sex-simbolul secolului al XX-lea.

Mariah Carey a declarat că a iubit-o dintotdeauna pe Marylin Monroe, atât de mult încât a achiziționat la o licitație pianul alb al actriței. Ea a mai spus că s-a familiarizat cu povestea din musical datorită filmului atemporal cu Marylin Monroe.

“Când Neil Meron a împărtășit această nouă abordare a celebrului film, am știut că trebuie să fac parte din el. Acest spectacol va extinde moștenirea lăsată de film către noi audiențe, din zilele noastre”, a declarat Mariah Carey, potrivit The Hollywood Reporter.

Some Like it Hot urmărește doi muzicieni forțați să fugă din Chicago după ce au fost martori la o lovitură de-a mafiei. Musicalul se află în prezent în avanpremieră și va avea premiera pe 11 decembrie la Teatrul Shubert.

Mariah Carey este cel mai recent nume mare care s-a alăturat musicalului de pe Broadway în calitate de coproducător. Diva se alătură producătorilor The Shubert Organization și Meron. Producătorul executiv al al spectacolului de le Broadway este Ostar D.S. Moynihan.

Istoria filmului Some Like it Hot

Some Like it Hot este o comedie polițistă americană din 1959, regizată, produsă, și co-scrisă de către Billy Wilder. Producția îi are în rolurile principale pe Marylin Monroe, Tony Curtis și Jack Lemmon.  În rolurile secundare joacă George Raft, Pat O’Brien, Joe E. Brown, Joan Shawlee, Grace Lee Whitney și Nehemiah Persoff. Scenariul din film se bazează pe un scenariu de Robert Thoeren și Michael Logan din filmul francez Fanfara dragostei (1935).

Filmul este despre doi muzicieni care se deghizează îmbrăcându-se în femei pentru a scăpa de gangsterii mafioți pe care i-au surprins comițând o crimă.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top