Connect with us

newspass.ro

Martha Stewart o ironizează pe Mariah Carey pentru că sărbătorește Crăciunul prea devreme

Martha Stewart o invită pe Mariah Carey să nu omită să sărbătorească Ziua Recunostinței și după Crăciunul

Media

Martha Stewart o ironizează pe Mariah Carey pentru că sărbătorește Crăciunul prea devreme

FOTO: Getty Images for Hudson River Pa

Martha Stewart o ironizează pe Mariah Carey pentru că sărbătorește Crăciunul prea devreme

Celebra prezentatoare Martha Stewart a ironizat-o într-un mod amuzant pe cântăreața Mariah Carey după ce a aceasta a văzut că artista și-a pregătit încă de la 1 noiembrie casa pentru Crăciun. Mariah Carey a postat pe 1 noiembrie un video pe rețelele de socializare în care arăta că este deja pregătită să sărbătorească Crăciunul și cum altfel decât împodobind toată casa sa și ascuntând în fundal piesa care a făcut-o celebră „All I Want For Christmas Is You”.

Martha Stewart îi amintește artistei că trebuie sărbătorită și „Ziua Recunoștinței” care dă startul sărbătorilor de iarnă

Prezentă într-o emisiune TV, Martha Stewart, a comentat amuzată imaginile postate de regina Crăciunului, Mariah Carey, și i-a amintit artistei că este foarte important să sărbătorească și una din cele mai celebre sărbători americane – Ziua Recunoștinței. Sărbătoarea are loc pe 24 noiembrie și fiecare american tradițional servește la masă celebrul curcan făcut în diverse feluri.

Martha Stewart chiar a invitat-o pe Mariah Carey să vină la masa pe care o organizează pe 24 noiembrie pentru a vedea cât de delicios este curcanul pe care-l pregătește și astfel sperând că o va convinge pe artistă să mai aștepte serbarea sărbătorilor de iarnă.

Cele două au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare, artista i-a răspuns lui Stewart că vine la masa ei dacă este invitat și Snoop Dogg, făcând aluzie că cei doi sunt foarte buni prieteni.

Martha Stewart este una din cele mai cunoscute prezentatoare TV din America care prezintă emisiuni culinare și este urmărită de milioane de telespectatori. Aceasta este prietenă cu Mariah Carey, iar schimbul de replici a fost unul în glumă în emisiunea „Today”.

Mariah Carey este una din cele mai celebre artiste de muzică din lume, care a lansat în anii 90 piesa „All I Want For Christmas Is You”, care a devenit un fel de „imn” al Crăciunului, fiind o piesă antrenantă și ascultată în fiecare an de milioane de utilizatori. Se estimează că piesa lui Carey este cea mai de succes melodie din istoria muzicii.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top