Connect with us

newspass.ro

Marvel lansează un documentar despre Stan Lee pe Disney+ în 2023

Marvel lansează un documentar despre Stan Lee pe Disney + în 2023

Media

Marvel lansează un documentar despre Stan Lee pe Disney+ în 2023

Sursa Foto: PeepingMoon

Marvel lansează un documentar despre Stan Lee pe Disney+ în 2023

Marvel anunță lansarea unui documentar despre Stan Lee pe Disney + în 2023. Teaserul a fost publicat chiar în ziua în care legendarul scriitor și editor de benzi desenate ar fi împlinit 100 de ani. Compania de divertisment a postat teaserul proiectului, intitulat simplu Stan Lee, pe contul său de Instagram, cu legenda: “Stan Lee este un film documentar: “100 de ani de visare. 100 de ani de creație. 100 de ani de Stan Lee”, anunță The Sun. Lee s-a stins din viață în noiembrie 2018, la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Celebrul scriitor și editor de benzi desenate avea 95 de ani.

Documentar despre Stan Lee pe Disney+ în 2023

Marvel îl omagiază pe regretatul Stan Lee printr-un documentar pe care îl lansează în 2023 pe Disney+. Deocamdată a fost dezvăluit teaserul pe pagina de Instagram a companiei. Marvel și-a propus să aniverseze totodată moștenirea regretatului scriitor, editor și producător de benzi desenate. Stan Lee a fost co-creatorul unor personaje iconice, între care: Spider-Man, Fantastic Four, Iron Man, Black Panther, Hulk, X-Men, Thor, Silver Surfer, Ant-Man și Nick Fury.

“Stan Lee a fost la fel de extraordinar ca și personajele pe care le-a creat. Un supererou de sine stătător pentru fanii Marvel din întreaga lume, Stan a avut puterea de a inspira, de a distra și de a conecta. Dimensiunea imaginației sale a fost depășită doar de mărimea inimii sale.”, a declarat directorul general al Disney, Bob Iger, după moartea acestuia.

Stan Lee a început să lucreze la Timely Comics, predecesorul Marvel, în 1939. De-a lungul timpului, el a trecut de la editor interimar la editor. În anii ’60, a devenit scenarist și redactor-șef al Marvel Comics, înainte de a fi numit editor în 1972.

În cele din urmă, Lee a devenit imaginea companiei și o sursă de inspirație pentru iubitorii de benzi desenate din întreaga lume.

El a avut numeroase apariții cameo în proiecte de film și televiziune Marvel de-a lungul vieții sale. S-a stins din viață în luna noiembrie a anului 2018, la vârsta de 95 de ani.

Marvel a semnat un contract pentru 20 de ani cu Stan Lee Universe

La începutul acestui an, The Hollywood Reporter a dezvăluit că Marvel a semnat un contract pentru 20 de ani cu Stan Lee Universe. Este vorba despre un business între Genius Brands International și POW! Entertainment. În cadrul acordului, Marvel a licențiat numele și asemănarea lui Lee pentru a le folosi în filme, proiecte de televiziune, parcuri tematice Disney și altele.

Deocamdată, marea surpriză constă în lansarea documentarului Stan Lee, pe Disney + în 2023. Stan Lee a fost un scriitor american de benzi desenate, redactor, actor, producător, editor și personalitate tv. El este creatorul personajului Spider-Man și co-creator pentru multe alte personaje celebre din desene animate și filme.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top