Connect with us

newspass.ro

McDonald’s lucrează la un serviciu drive-thru revoluționar

McDonald's lucrează la un serviciu drive-thru al viitorului

Business

McDonald’s lucrează la un serviciu drive-thru revoluționar

McDonald's

McDonald’s lucrează la un serviciu drive-thru revoluționar

Lanțul de restaurante de tip fast-food McDonald’s lucrează la un serviciu drive-thru al viitorului. Este vorba despre un o bandă rulantă cu un transportator de alimente și o cameră de preluare pentru curieri. Sistemul este, în prezent, testat într-un restaurant din Texas, după cum au anunțat reprezentanții McDonalds, scrie CNN. Pentru restaurantele de tip fast-food, servirea este crucială, deoarece clienții detestă timpii lungi de așteptare. Drive-thru este un tip de serviciu la pachet care permite clienților să cumpere produse fără să coboare din mașină.

McDonald’s lucrează la serviciul drive-thru al viitorului

Lanțul de restaurante McDonald’s are în vedere scurtarea timpilor de așteptare pentru clienții care folosesc serviciul drive-thru. Compania are în teste un sistem cu bandă rulantă care transportă alimentele și o cameră de preluare pentru curieri.

Sursa Foto:McDonald’s

Potrivit Drive-Thru Report din acest an realizat de QSR și Intouch Insight, timpii drive-thru au devenit în medie cu 45 de secunde mai lenți în 2022, comparativ cu 2019, la lanțurile de magazine de top din industrie.

“Pe măsură ce nevoile clienților noștri continuă să se schimbe, ne angajăm să găsim noi modalități de a-i servi mai rapid și mai ușor ca niciodată”, a declarat Max Carmona, director senior de design global și dezvoltare Mc Donald’s.

Noul sistem drive-thru este, momentan, testat într-un restaurant mic de lângă Forth Worth, Texas. Acesta este conceput special pentru clienții care doresc să ia mâncarea la pachet.

În interior există chioșcuri pentru plasarea comenzilor la pachet, pe lângă rafturile de preluare și camerele de livrare. În exterior clienții vor avea locuri de parcare speciale pentru preluarea de la bordură, precum și pentru livratori.

Sursa Foto: McDonald’s

Prima bandă de comandă este destinată clienților care și-au plasat comanda folosind aplicația mobilă McDonald’s. Odată ajunși în restaurant, aceștia se pot îndrepta către banda dedicată, unde cineva de la o cabină de preluare va confirma comanda. De acolo, clienții își ridică comanda de pe o bandă rulantă cu alimente și băuturi.

Timpii de servire drive-thru s-au îmbunătățit față de acum doi ani când lipsa de personal și creșterea cererii au dat peste cap operațiunile restaurantelor.

Restaurantele investesc în serviciul drive-thru

Tot mai multe restaurante de tip fast-food explorează, în aceste condiții, noi opțiuni drive-thru.

În vara acestui an, Taco Bell a prezentat un concept de restaurant cu patru benzi pentru drive-thru și comenzi livrate prin lift vertical direct din bucătărie.

Pe de altă parte și Burger King a explorat piste triple de trecere și dulapuri pentru ridicarea burgerilor, scrie CNN. Applebee’s a încercat pentru prima dată o fereastră drive-thru anul trecut, în timp ce Mc Donald’s a anunțat încă din 2020 planuri de îmbunătățire a acestui serviciu.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top