Connect with us

newspass.ro

Melanie C, ex Spice Girl și-a anulat concertul din Polonia. Cum a motivat decizia

Melanie C, ex Spice Girl și-a anulat concertul din Polonia. Cum a motivat decizia

Media

Melanie C, ex Spice Girl și-a anulat concertul din Polonia. Cum a motivat decizia

Sursa Foto: Daily Mail

Melanie C, ex Spice Girl și-a anulat concertul din Polonia. Cum a motivat decizia

Melanie C, fosta membră a trupei Spice Girl a luat o decizie surprinzătoare pentru fanii din Polonia. Artista avea programat un concert chiar de Anul Noul, la televiziunea de stat, dar a anunțat că îl anulează. Decizia ei are legătură cu comunitățile pe care aceasta le susține, respectiv LGBTQ, potrivit The Guardian. Fosta Spice Girl a declarat că a anulat concertul după ce a fost informată cu privire la anumite probleme care nu s-ar alinia cu comunitățile pe care le susține. Artista nu a oferit mai multe detalii, însă a fost lăudată de susținătorii comunității LGBTQ.

Melanie C și-a anulat concertul de Anul Nou din Polonia

Cântăreața fostă Spice Girl, pe numele ei real Melanie Chisholm avea un concert programat la televiziunea de stat poloneză Telewizja Polska chiar în noaptea dintre ani. Printr-un mesaj postat pe Twitter, artista a anunțat că anulează acest concert, spre dezamăgirea fanilor polonezi.

“Având în vedere unele probleme care mi-au fost aduse la cunoștință, care nu se aliniază cu comunitățile pe care le susțin, mă tem că nu voi mai putea concerta în Polonia, așa cum am planificat, în noaptea de Anul Nou”, a transmis Melanie C.

Artista a precizat că speră să revină în Polonia cât de curând și nu a mai oferit alte detalii. Cu toate astea, au fost multe voci care au lăudat-o și apreciat-o pentru această decizie. Utilizatorii Twitter au răspuns la mesajul fostei Spice Girl și au numit-o eroină.

Melanie C este cunoscută ca un aliat puternic al comunității LGBTQ+. În 2021 artista a fost premiată în cadrul premiilor britanice LGBT.

Reacția televiziunii de stat poloneze

Televiziunea de stat poloneză a confirmat că fosta Spice Girl a contramandat concertul, motivând că s-a întâmplat sub presiunea comentariilor online.

“Melanie C este una dintre numeroasele vedete ale emisiunii “Visuri de Anul Nou cu Dwójka” din acest an, care a acceptat invitația și a semnat un contract cu Telewizja Polska și va sărbători noul an alături de noi, iar astăzi – sub presiunea comentariilor online – a anulat, în mod neașteptat, spectacolul. Compania a fost surprinsă să afle despre schimbarea de planuri a artistei. TVP reamintește că Revelionul este un concert pentru toți cei care doresc să întâmpine noul an cu distracție”, a declarat TVP.

Ca replică la gestul artistei, un jurnalist de la televiziunea de stat, Samuel Pereira, a postat un videoclip cu Chisholm cântând în Rusia în 2018 și a scris pe Twitter: Melanie C într-o țară care nu contrazice opiniile ei – Rusia.

Melanie C cunoscută ca și Mel C este cântăreață, compozitoare, actriță și femeie de afaceri din Marea Britanie. Ea este una dintre cele cinci membre ale formației de muzică pop Spice Girls în cadrul căreia era numită Sporty Spice.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top