Connect with us

newspass.ro

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la 27 de ani

Media

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani

Sursa Foto: People

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani

Jeremy Ruehlemann, modelul din New Jersey, s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani. Vestea morții sale a fost dată în mediul online de către creatorul de modă Christian Siriano, într-o postare pe Instagram. Ruehlemann, a cărui cauză a decesului nu a fost făcută publică, a crescut în Mahwah și a urmat cursurile Universității Rowan, unde s-a specializat în psihologie. După patru ani a renunțat la studii pentru a-și urma marele vis. Avea viitorul în față, dar viața lui s-a încheiat brusc, relatează NJ.

A murit modelul Jeremy Ruehlemann

Modelul a murit la doar 27 de ani, iar cauza morții sale nu a fost făcută publică. Într-un interviu mai vechi, acesta spunea cum cariera de modeling i-a schimbat viața. A făcut totul cu pasiune și a avut ocazia de a vedea lumea-ntreagă. Din păcate, soarta i-a fost potrivnică. A plecat mult prea devreme din această lume.

“A fost una dintre muzele mele și va fi mereu. El m-a inspirat și îl voi iubi pentru totdeauna. Trimit toată dragostea mea familiei și prietenilor săi care au pierdut pe cineva atât de special. Știu că ne vom întâlni din nou într-o zi, dar acum vreau doar să-l îmbrățișez. Odihnește-te bine J, te iubim cu toții foarte mult! Trimiteți dragoste familiei sale astăzi, vă rog”, a scris pe Instagram designerul Christiano Siriano.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Christian Siriano (@csiriano)

Nu se cunosc informații cu privire la moartea modelului. Cert este că, potrivit apropiaților săi, a trăit exact cum și-a dorit, făcând ceea ce iubea. De fiecare dată când era întrebat despre cariera sa, vorbea cu multă pasiune.

A lăsat Psihologia pentru modeling

El spunea că abilitățile și experiența pe care le-a dobândit în ultimii 5 ani de modeling cu normă întreagă, călătorind și socializând cu oameni din întreaga lume l-au învățat mai multe despre modul în care lucrează oamenii decât ar fi putut-o face vreodată orice curs de psihologie.

În ultima sa postare de pe Instagram, Ruehlemann, care anterior a fost model pentru Perry Ellis și Superdry și a apărut în GQ și Playhaus Magazine, a dezvăluit un instantaneu din culisele unei ședințe foto cu Tommy Hilfiger.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top