Connect with us

newspass.ro

Netflix a lansat primele 3 episoade din serialul documentar Harry&Meghan

Netflix a lansat primele 3 episoade din serialul documentar Harry&Meghan

Media

Netflix a lansat primele 3 episoade din serialul documentar Harry&Meghan

Netflix a lansat primele 3 episoade din serialul documentar Harry&Meghan

Platforma de streaming Netflix a lansat primele 3 episoade din serialul documentar Harry&Meghan. Încă de la început povestea lor de dragoste a fost în vizorul publicului datorită faptului că cei doi vin din lumi diferite. Șocul cel mare a fost când Harry a renunțat la familia lui pentru a fi împreună cu Meghan. Cei doi, deja căsătoriți, au renunțat la atribuțiile regale, au părăsit Londra și s-au mutat în America împreună cu fiul lor. Între timp au deveni părinți pentru a doua oară, de data aceasta, părinți de fată. Harry și Meghan au acceptat să fie protagoniștii unui serial documentar marca Netflix. Potrivit CNN, în timp ce unii abia așteptau lansarea, alții sunt revoltați și spun că cei doi se răzbună pe familia regală.

Au apărut primele episoade din serialul documentar Harry&Meghan

Mult așteptata serie documentară cu Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle a apărut pe Netflix. Fanii cuplului, dar și cei care vor să afle povestea lor au avut ocazia să dea play primelor trei episoade. De la începuturile relației lor, la renunțarea la familia regală, cei doi soți povestesc parcursul complicat cu propriile lor cuvinte. Primele trei episoade au fost lansate joi, 8 decembrie 2022, după luni de speculații potrivit cărora cuplul se pregătește pentru o serie de dezvăluiri.

În primă fază, Harry și Meghan povestesc cum s-au cunoscut, cum el a întârziat la prima lor întâlnire, iar mai apoi despre primul contact al actriței cu familia prințului.

Se vorbește mult despre expunerea lui Meghan Markle la exigențele regale, dar și la copilăria lui Harry, la relația pe care acesta o avea cu mama lui, regretata prințesă Diana.

Cei doi au făcut valuri când au decis, în urmă cu doi ani, când au anunțat că renunță la atribuțiile familiei regale și s-au mutat în America.

La acea vreme au acordat un interviu jurnalistei Oprah căreia i-au făcut tot felul de dezvăluiri controversate. Meghan a mărturisit că înainte de a naște a fost întrebată care va fi culoarea copilului ei.

Practic serialul vine la mai bine de un an și jumătate de la interviul bombă al cuplului regal. Atunci ei au lansat o avalanșă de critici la adresa membrilor familiei regale și au provocat agitație la palat.

Se anunță prima criză de relații publice pentru monarhia sub domnia lui Charles al III-lea

Potrivit CNN, documentarul lansat acum marchează o primă criză de relații publice pentru monarhia sub domnia regelui Charles al III-lea. Până și acesta s-a aflat sub tirul de critici al lui Harry de când s-a despărțit de familie.

În documentar, Harry dezvăluie că Meghan a renunțat la tot pentru el, după care a venit rândul său să renunțe la tot pentru ea. Prințul a vorbit în termeni laudativi despre soția și a spus că trăiește o adevărată poveste de dragoste.

„Unii dintre membrii familiei au spus că „soția mea a trebuit să treacă prin asta, așa că de ce ar trebui ca prietena ta să fie tratată diferit? De ce ar trebui să primești un tratament special?”, a dezvăluit Harry. „Le-am spus: diferența aici este rasa”, a continuat el, potrivit BBC.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top