Connect with us

newspass.ro

Netflix disponibil doar acasă. Cum te vei putea conecta la cont din alte locații

Netflix disponibil doar acasă. Cum te vei putea conecta la cont din alte locații

Media

Netflix disponibil doar acasă. Cum te vei putea conecta la cont din alte locații

Netflix disponibil doar acasă. Cum te vei putea conecta la cont din alte locații

Netflix a anunțat recent o nouă schimbare. Abonații vor putea accesa platforma doar de acasă de pe o rețea cunoscută de Wi-FI și va funcționa doar din locuință. Practic Netflix va funcționa ca un abonament de cablu. Cei care folosesc platforma în călătorii vor avea nevoie de instrucțiuni speciale.

Netflix va funcționa doar de acasă. Conectarea la platformă va fi schimbată

Netflix anunță o altă serie de schimbări. După ce recent reprezentații companiei au declarat că vor introduce publicitate pentru abonații care vor achita un abonament mai mic, platforma vine cu o schimbare de reguli majoră.

Conectarea la Netflix va fi posibilă doar dintr-o singură locație de pe o singură rețea de Wi-Fi. Acest lucru va afecta direct abonații care au furnizat datele lor de logare, adresa de email și parol, altor persoane cum ar fi prietenii sau familia și care se conectează la același cont.

Odată cu intrarea în vigoare a noilor reguli, Netflix nu va mai permite conectarea unui cont de utlizator la platforma din mai multe locații. Compania a anunțat că va bloca dispozitivele care se conectează din alte locații față de cea principală.

Planurile Netflix despre partajarea parolei către alți utilizatori care nu locuiesc în aceeași casă au fost dezvăluite chiar pe site-ul companiei în „Centrul De ajutor”. Mai mulți utilizatori din Chile, Costa Rica și Peru au observat această schimbare de reguli în cursul zilei de ei, scrie The Guardian.

Cum te vei putea conecta la Netflix din alte locații

Netflix va putea fi accesat doar de acasă, cum te poti conecta din alte locații

Netflix va putea fi accesat doar de acasă, cum te poti conecta din alte locații. Foto: Newspass.ro

Netflix anunță că platforma va putea fi accesată doar dintr-o locație principală. Practic utilizatorii trebuie să se conecteze dintr-o singură locație, cum ar fi acasă, de pe aceeași rețea Wi-Fi pe dispozitivele pe care doresc să le utilizeze.

Altfel televizorul, telefonul sau tableta vor putea accesa Netflix doar dacă sunt conectate la aceeși rețea de internet Wi-Fi.

Conform unor surse conectarea din alte locații va putea fi posibilă din contul de abonat doar dacă este cerut un cod temporar de acces care va putea fi utlizat timp de șapte zile.

Ce se va întâmpla cu utlizatorii care partajeaza (share) parola contului?

Utilizatorii Netflix care partajează parola contului, după implementarea regulilor, vor avea dispozitvele temporar blocate până este definită locația principală.

Nu a fost specificat dacă din locația principală de acces a contului va fi o limitare la numărul de dispozitive. Deocamdată această variantă este testată în America de Nord.

O altă variantă care ar putea fi diposnibilă pentru cei care vor să partajeze conturile Netflix și cu familia este cu plată. Conform surselor rețeaua ar percepe o taxă suplimentară pentru cei care vor să împărtă contul cu prietenii sau familia.

Conform companiei, în prezent, din cei 230 de milioane de utilizatori peste 100 de milioane au partajat parola.

Netflix a pierdut deja sute de mii de abonați care au fost nemulțumiți de schimbări. Oficialii companiei spun că schimbările acestea sunt necesare pentru a reuși să îmbunătățească conținutul de pe platformă.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top