Connect with us

newspass.ro

O bătrână de 70 de ani a câștigat la Loto două premii mari, unul după altul

bilet loto

World

O bătrână de 70 de ani a câștigat la Loto două premii mari, unul după altul

castig loto Sursa Foto: CNN

O bătrână de 70 de ani a câștigat la Loto două premii mari, unul după altul

O femeie în vârstă de 70 de ani a câștigat la loterie două premii mari, unul după altul. Povestea ei a devenit virală. Toți au aflat despre bătrânica din Delaware care este mai bogată cu 400.000 de dolari. Potrivit The Guardian, femeia a cumpărat biletele de la o benzinărie și nu și-a pus prea mari speranțe, dar iată că norocul i-a ieșit în cale.

O bătrână a câștigat la Loto două premii mari, unul după altul

O bătrână de 70 de ani a tras lozul norocos! Femeia a câștigat la loto de două ori, la un interval de câteva zile. Acum a devenit mai bogată cu 400.000 de dolari, iar povestea ei a devenit virală.

castig loto

castig loto Sursa Foto: CNN

La jumătatea lunii octombrie, femeia a mers la benzinărie de unde a cumpărat două bilete la loto. Unul i-a adus un câștig de 100.000 de dolari, iar celălalt a fost mai mare, respectiv de 300.000 de dolari.

Bătrâna a așteptat aproximativ o săptămână până pe 20 octombrie pentru a-și revendica premiul la sediul loteriei din Delaware. În drum spre casă a sărbătorit câștigul și a mai cumpărat trei bilete de la un magazin de cartier. Unul dintre ele i-a adus încă un câștig de 300.000 de dolari.

Femeia a mers la loterie, însoțită de o prietenă. Ea a declarat pentru sursa citată că a fost neîncrezătoare la început, dar și-a dat seama că totul este real.

„Eram neîncrezătoare. A fost o nebunie absolută”, a spus femeia pentru sursa citată.

“Îmi place să răzuiesc biletele de la Instant Game!”

Bătrâna care a câștigat două premii mari la loto, unul după altul, a declarat că joacă de șapte ani la loteria din Delaware și că acestea două sunt cele mai mari premii în posesia cărora a intrat vreodată. Întrebată ce va face cu banii, ea a dezvăluit că cea mai mare parte din sumă va intra în fondul de pensii.

Femeia de 70 de ani nu a dorit să-și dezvăluie identitatea. Ea a cerut reprezentanților companiei de Loterie să-i păstreze anonimatul. Totodată ea a declarat că nu va renunța la să joace la loterie mai ales că îi place să răzuiască biletele de la Instant Game.

Oficialii loteriei din Delaware au precizat pentru The Guardian că jucătorii au o șansă la 120.000 de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de dolari la Instant Game. Șansele de a intra în posesia premiului de 300.000 de dolari la Serious Money sunt de una la 150.000.

Delaware este considerat unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru jocurile loto. Acolo câștigurile nu sunt supuse ratei de impozitare a venitului de 6,6% cum se întâmplă în cea mai mare parte a Statelor Unite ale Americii.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top