Connect with us

newspass.ro

Obiect misterios apărut, din senin, pe o plajă din Florida

Obiect misterios apărut, din senin, pe o plajă din Florida

Discover

Obiect misterios apărut, din senin, pe o plajă din Florida

Sursa Foto: Chicago Tribune

Obiect misterios apărut, din senin, pe o plajă din Florida

Un obiect misterios a apărut, din senin, pe o plajă din Florida și a stârnit tot felul de speculații și controverse. Obiectul pare să aibă o lungime de aproximativ 80 de metri și să fie făcut din lemn și metal. Structura misterioasă a fost descoperită de către niște turiști care se plimbau pe plajă. Nimeni nu știe despre ce este vorba, iar localnicii și autoritățile fac speculații cu privire la proveniența obiectului care a fost descoperit chiar de Ziua Recunoștinței, relatează CBSnews.

Obiect misterios, lung de 80 de metri, apărut pe o plajă din Florida

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, obiectul din lemn și metal a început să iasă la suprafață după ce uraganele Ian și Nicole a lovit comitatul Volusia, la începutul acestui an, după cum a declarat Kevin A. Captain, purtător de cuvânt al comitatului.

Sursa Foto: Yahoo Finance

Obiectul misterios este compus din bucăți de lemn care ies din plajă pe o distanță de aproximativ 80 de metri. Într-un interviu pentru CBSnews, autoritățile au declarat că obiectul a fost descoperit în ziua în care SUA sărbătorește Ziua Recunoștinței.

De atunci sute de oameni au mers pe plajă pentru a vedea de aproape obiectul de mari dimensiuni ce iese din nisip. Dimensiunile sale sunt impresionante și pare că este construit din lemn și metal.

La fața locului urmează să ajungă un arheolog care va examina structura.

“Nu am mai văzut acest tip de eroziune de foarte mult timp. Locuiesc în zonă de probabil 25 de ani și este prima dată când o văd expusă. Nu suntem siguri ce este”, a declarat Tammy Malphurs, adjunctul șefului de la Volusia Beach Safety.

Structura a început să iasă la suprafață după uraganele Ian și Nicole, care au lovit comitatul în urmă cu câteva luni. Împreună cu uraganul Fiona au avariat pe scară largă părți importante din Florida și Puerto Rico.

Plajele au erodat după uraganele Ian și Nicole

Uraganul Ian a lovit Florida pe 28 septembrie, fiind de categoria 4, în timp ce uraganul Nicole – de categoria 1, a lovit în noiembrie.

Cea din urmă a fost mai slabă decât Ian, dar a avut totuși impact, în special în Volusia County. Multe structuri au fost în pericol, iar autoritățile au acționat pentru a se asigura că toată lumea este în siguranță.

După urganul Nicole au fost raportate eroziuni extinse a plajelor din Volusia și Broward County care include Fort Lauderdale.

Uraganul Nicole este un uragan de categoria 1 care a lovit statul american Florida în luna noiembrie a anului 2022. Nicole s-a format ca un ciclon subtropical pe 7 noiembrie și a devenit ciclon tropical o zi mai târziu. Pe 10 noiembrie, uraganul Nicole a ajuns de două ori pe uscat în Florida, la sud de Vero Beach și apoi la nord-vest de Cedar Key, după ce a ieșit pentru scurt timp deasupra Golfului Mexic.

Continue Reading

Mai multe din Discover

Se citește acum

To Top