Connect with us

newspass.ro

Omagiu emoționant pentru Lady Di. Prințesa de Wales a atras toate privirile la banchetul de stat

Omagiu emoționant pentru Lady Di. Prințesa de Wales a atras toate privirile la banchetul de stat

Media

Omagiu emoționant pentru Lady Di. Prințesa de Wales a atras toate privirile la banchetul de stat

Sursa Foto: Access

Omagiu emoționant pentru Lady Di. Prințesa de Wales a atras toate privirile la banchetul de stat

Kate Middleton i-a adus un omagiu emoționant regretatei prințesa Diana. Soția Prințului William a participat împreună cu acesta la banchetul de stat de la Palatul Buckingham. Ducesa de Cambridge, care a devenit Prințesă de Wales, la moartea Reginei Elisabeta a II-a, a avut o ținută impecabilă pe care a accesorizat-o cu tiara care a aparținut soacrei sale. Potrivit The Sun, tiara se numește Cambridge Lover s Knot și a fost purtată de Prințesa Diana.

Omagiu emoționant pentru Prințesa Diana

Kate Middleton a atras toate privirile la banchetul de stat de la Palatul Buckingham. Prințesa de Wales a purtat o rochie Elspeth Cape Sleeve Gown, semnată de designerul britanic Jenny Packham, unul dintre favoriții Familiei Regale.

Cum s-a afișat Prințesa de Wales la banchetul de stat. Omagiu emoționant pentru Lady Di

Sursa Foto: The Sun

Prințesa de Wales a accesorizat ținuta cu tiara pe care o purta regretata Prințesă Diana, cea care i-ar fi fost soacră. Totodată, Kate a optat pentru o pereche de cercei cu perle, o eșarfă albastră și o broșă. Cel din urmă element amintit a fost un omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a, pentru că broșa era împodobită cu o poză a regretatei suverane.

Sursa Foto: Tatler

Kate s-a afișat zâmbitoare lângă soțul ei, Prințul William, Regele Charles al III-lea și Regina consoartă Camilla Parker-Bowles. Banchetul de stat a fost organizat cu ocazia vizitei președintelui Africii de Sud.

Este primul eveniment de acest gen, din ultimii trei ani, și a avut loc în onoarea lui Cyril Ramaphosa.

Regina consoartă a purtat, de asemenea, o broșă cu fotografia regretatei Regina Elisabeta a II-a. Aceasta a decedat la data de 8 septembrie 2022, la Castelul Balmoral.

Sursa Foto: Getty

Tiara Lover’s Knot, una dintre piesele preferate ale Prințesei Diana

Uimitoarea diademă denumită Lover’ s Knot – nodul îndrăgostiților are o istorie regală fascinantă, fiind una dintre preferatele Prințesei Diana. Tiara a fost realizată de către bijutierul regal Gerrard în 1914 pentru regina Maria. A fost o replică a unei diademe purtată de bunica sa, Prințesa Augusta de Hesse. Bijuteria a fost apoi transmisă Reginei Elisabeta a II-a care a dăruit-o Prințesei Diana înainte de nunta cu Charles.

Aceasta a ales pentru ziua nunții să poarte Tiara Spencer, o moștenire de familie, dar Lover’s Knot a devenit una dintre preferatele sale.

Sursa Foto: Getty Images

Se crede că diadema originală – Cambridge Lover’s Knot Tiara se află într-o colecție privată necunoscută. Court Jeweller relatează că atunci când Maria a comandat această piesă, a sacrificat o tiară din propria colecție de bijuterii, respectiv Ladies of England Tiara, pentru a o realiza.

După moartea Prințesei Diana, diadema a revenit la Regina Elisabeta a II-a. Aceasta nu a mai fost văzută în public până în 2015 când Kate a purtat-o la o recepție de la Palatul Buckingham. Prințesa de Wales a purtat faimoasa bijuterie de cel puțin nouă ori.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top