Connect with us

newspass.ro

Pedeapsa cu moartea pentru o tânără de 29 de ani din Texas. A pus la cale un plan diabolic

Taylor Parker

World

Pedeapsa cu moartea pentru o tânără de 29 de ani din Texas. A pus la cale un plan diabolic

Sursa Foto: WHNT

Pedeapsa cu moartea pentru o tânără de 29 de ani din Texas. A pus la cale un plan diabolic

Tânăra în vârstă de 29 de ani, din statul american Texas și-a aflat sentința după ce a ucis-o pe prietena ei. Femeia avea 21 de ani și era însărcinată cu o fetiță. Potrivit presei locale, juriul, format din șase bărbați și șase femei, a deliberat mai puțin de două ore. New York Post notează că Taylor Rene Parker voia să-i fure prietenei sale, copilul nenăscut. Parker a fost găsită vinovată de crimă în octombrie 2020.

Pedeapsa cu moartea pentru o tânără de 29 de ani din Texas

Taylor Rene Parker a fost condamnată la moarte de o instanță din Bowie, situată la aproximativ 250 de kilometri de Dallas. Tânăra a ucis-o pe prietena ei pe nume Reagan Michelle Simmons-Hancock, care avea 21 de ani și era însărcinată cu o fetiță. Crima s-a petrecut în octombrie 2020.

Anchetatorii au stabilit că în lunile dinaintea crimei, Parker l-a mințit pe iubitul ei că este însărcinată. Se temea că bărbatul o va părăsi, motiv pentru care s-a prefăcut că așteaptă un copil.

Potrivit New York Post, tânăra a purtat o burtă falsă, a falsificat ecografii și a postat pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, a organizat chiar și o petrecere pentru a dezvălui sexul copilului.

Și-a construit planul ucigaș până la ultimul detaliu

Tânăra în vârstă de 29 de ani știa că prietena ei va avea o fetiță și făcuse planul până la ultimul detaliu. Taylor Rene Parker nu poate să aibă copii pentru că făcuse o histerectomie, dar în ziua crimei i-a spus iubitului ei că va naște. A mers la prietena ei pe care a ucis-o și i-a luat fătul care a murit la scurt timp.

Pe 3 octombrie 2020, Parker a fost găsită vinovată pentru crimă, iar acum și-a aflat sentința: pedeapsa cu moartea.

Mama victimei a numit-o pe Parker demon malefic. Sora acesteia spune că niciodată nu o va mai vedea pe sora ei care îi era și cea mai bună prietenă.

Înainte ca jurații să delibereze, sora victimei i-a spus lui Parker că trebuie să înțeleagă ce rău a făcut întregii familii.

„Era singura mea soră. Trebuie să înțelegi ce ne-ai luat mie și familiei mele. Aveam doar 19 ani când am primit telefon și mi s-a spus că sora mea a murit”, a spus fata, potrivit sursei citate.

Parker va fi mutată într-o unitate de detenție specială – Mountain View din Gatesville, Texas, unde sunt trimise condamnatele la moarte, au declarat oficiali ai tribunalului pentru TXK Today. Ea are dreptul să facă recurs.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top