Connect with us

newspass.ro

Pepsi Zero Zahăr își schimbă rețeta

Pepsi Zero Zahăr își schimbă rețeta

Business

Pepsi Zero Zahăr își schimbă rețeta

Sursa Foto: Interpret LLC

Pepsi Zero Zahăr își schimbă rețeta

Una dintre cele mai populare băuturi carbogazoase din lume își schimbă rețeta. Este vorba despre Pepsi în varianta fără zahăr. Compania a dezvăluit că noua rețetă folosește un nou sistem de îndulcitori care îi conferă un gust mai răcoritor și mai îndrăzneț. Pepsi nu a făcut precizări cu privire la motivul pentru care a luat decizia de a schimba rețeta. Potrivit CNN, un sondaj de opinie în rândul clienților a dezvăluit aprecierile acestora pentru noua variantă de Pepsi Zero Zahăr.

O nouă rețetă pentru Pepsi Zero Zahăr

Rețeta nouă pentru Pepsi fără zahăr promite să fie mai răcoritoare și mai îndrăzneață în comparație cu varianta sa anterioară. Pepsi nu a dezvăluit ce s-a schimbat în mod specific în noua sa formulă de Pepsi Zero Zahăr.

Pepsi își schimbă rețeta pentru băutura Zero Zahăr

Sursa Foto: Local Brands Magazine

Cu toate astea, compania a declarat pentru CNN că a redus cantitatea de cofeină, care acum reflectă cantitatea dintr-un Pepsi obișnuit.

Potrivit reprezentanților, companiei, cercetările efectuate de clienți cu privire la noua aromă au spus că aceasta are un gust mai răcoritor, cu un “gust real de cola”.

Pepsi Zero Zahăr a fost realizat cu ajutorul celei mai noi tehnologii în domeniul băuturilor carbogazoase. Astfel produsul fără zahăr a fost modernizat și le oferă fanilor săi din toată lumea cea mai gustoasă cola din categoria fără zahăr.

Noua rețetă a ajuns deja pe rafturile supermarketurilor, însă ambalajul a rămas la fel. Totuși, pentru a-i ajuta pe cumpărători să identifice noua formulă, Pepsi a adăugat pe doză o insignă cu – gust nou îmbunătățit.

Utilizatorii de pe Reddit care au descoperit noua formulă în urmă cu câteva săptămâni au spus că are un gust “mult mai dulce” față de predecesorul său.

Noua formulă a Pepsi Zero Sugar vine la aproximativ un an după rețeta reînnoită a Coca-Cola Zero Zahăr. Coca-Cola nu a dezvăluit ce a schimbat în mod specific, dar a precizat că noua versiune are un gust “mai răcoritor și mai delicios”, iar ambalajul său a fost, de asemenea, ușor schimbat.

Pepsi Zero Zahăr vs. Coca-Cola Zero Zahăr

Potrivit datelor de la Beverage Digest furnizate pentru CNN, versiunea Pepsi a acaparat mai puțin de 1% din vânzările globale de sucuri. În același timp, cota de piață a Coca-Cola a crescut constant în ultimii cinci ani, ajungând la aproape 4%.

“Reformularea Pepsi Zero Sugar este o linie în nisip care spune că este timpul să concureze serios pentru cota de piață în cel mai important segment de cola din prezent”, a declarat pentru CNN, Duane Stanford, editor și redactor-șef al Beverage Digest.

Aceasta nu este singura schimbare recentă făcută de către Pepsi. A renunțat la Sierra Mist și a înlocuit-o cu un nou sifon cu lămâie numit Starry, din dorința de a concura mai serios cu Sprite.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top