Connect with us

newspass.ro

Prima Doamnă a SUA va fi operată

Prima Doamnă a SUA va fi operată

Media

Prima Doamnă a SUA va fi operată

Sursa foto: CNN

Prima Doamnă a SUA va fi operată

Soția lui Joe Biden va fi supusă unei intervenții chirurgicale în cursul săptămânii viitoare. Jill Biden are 71 de ani și este cea mai în vârstă Primă Doamnă din istoria Statelor Unite ale Americii. Operația este programată pentru data de 11 ianuarie 2022. Potrivit People, medicii i-au descoperit o leziune deasupra ochiului drept. Anunțul cu privire la starea de sănătate a soției președintelui American a fost făcut de către purtătoarea sa de cuvânt.

Jill Biden va fi operată

Prima Doamnă a Americii va fi supusă unei intervenții chirurgicale programată pentru data de miercuri, 11 ianuarie 2022. În timpul unui control de rutină pentru depistarea cancerului de piele, medicii i-au descoperit lui Jill Biden o leziune deasupra ochiului drept.

Miercuri, secretarul de presă al Primei Doamne, Vanessa Valdivia, a anunțat intervenția prin intermediul Twitter.

Valdivia a distribuit o notă din partea medicului președintelui Jill Biden, Kevin C. O’Connor, în care se precizează:

“În timpul unui screening de rutină pentru depistarea cancerului de piele, a fost găsită o mică leziune deasupra ochiului drept al Primei Doamne. Pentru precauție, medicii au recomandat ca aceasta să fie îndepărtată”.

Dr. Biden, în vârstă de 71 de ani, urmează să fie supusă operației – numită și operație Mohs – miercuri, 11 ianuarie, la Centrul Militar Național Walter Reed “pentru a îndepărta și examina definitiv țesutul”.

În toamna anului trecut, Jill Biden a fost infectată cu coronavirus de două ori, la scurt timp după ce abia ieșise din izolare. După prima infectare, Prima Doamnă a Americii a călătorit apoi la reședința de pe plaja din Delaware pentru a fi alături de soțul ei.

La trei zile distanță, directorul adjunct de comunicare al doctorului Biden, Kelsey Donohue, a publicat o declarație în care a dezvăluit că se confruntă cu o revenire a virusului. A fost vorba despre un efect secundar al tratamentului cu Paxlovid, pe care l-a avut și Joe Biden în iulie.

Jill Biden – cea mai în vârstă Primă Doamnă din istoria SUA

Jill Biden este de profesie educatoare, iar din 2021 este Prima Doamnă a SUA, în calitate de soție a președintelui Joe Biden. Ea a fost a doua doamnă a Statelor Unite din 2009 până în 2017 timp în care soțul ei a fost vicepreședinte. A predat Limba Engleză în licee timp de 13 ani și a instruit adolescenți cu dizabilități emoționale la un spital de Psihiatrie.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top