Connect with us

newspass.ro

Prima felicitare de Crăciun cu Regele Charles și Regina consoartă Camilla

Prima felicitare de Crăciun cu Regele Charles și Regina consoartă Camilla

Media

Prima felicitare de Crăciun cu Regele Charles și Regina consoartă Camilla

Sursa Foto: The Mirror

Prima felicitare de Crăciun cu Regele Charles și Regina consoartă Camilla

Charles și Camilla Parker-Bowl au lansat prima lor felicitare de Crăciun în calitate de rege, respectiv de regină consoartă a Regatului Unit. Felicitarea include o fotografie ce a fost realizată cu câteva zile înainte de moartea regretatei Regine Elisabeta a II-a. Fotografia a fost făcută de către Samir Hussein și îi înfățișează pe cei doi soți la Jocurile Bremar din Scoția, scrie Insider. Ea a fost postată pe Twitter alături de un mesaj transmis de rege și regina consoartă tuturor britanicilor și nu numai.

Prima felicitare de Crăciun cu Regele Charles al III-lea și Regina consoartă Camilla

În sfârșit a apărut prima fotografie oficială cu Charles și Camilla în calitate de rege și regină consoartă. Cei doi au realizat felicitarea tradițională de Crăciun, pentru prima dată în noua postură. Charles este acum noul monarh al Regatului Unit și al Irlandei de Nord, iar soția sa, Camilla Parker Bowles este regină consoartă. Fotografia folosită pentru felicitarea de Crăciun a fost realizată cu câteva zile înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani la reședința sa din Scoția – Castelul Balmoral.

Duminică, 11 decembrie, felicitarea de Crăciun cu Charles și Camilla a fost distribuită pe Twitter și pe Instagram împreună cu mesajul: Vă dorim un Crăciun și un An Nou fericit!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Fotografia care îi înfățișează pe Charles și Camilla a fost realizată de către fotograful regal Samir Hussein și selectată, dintre multe altele, de către rege și regina consoartă. Fotografia îi arată pe Charles, purtând o jachetă din tweed și privind în depărtare și pe Camilla care poartă o jachetă verde și o pălărie asortată și îl privește zâmbindu-i cu drag.

Imagine surprinsă cu 5 zile înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a

Potrivit Insider, imaginea care a devenit felicitarea de Crăciun a noului monarh a fost realizată cu cinci zile înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta s-a stins din viață la data de 8 septembrie, în timp ce se afla la Castelul Balmoral din Scoția.

În 2021, felicitarea de Crăciun a celor doi a inclus o fotografie în care Charles îi așează Camillei masca de protecție, obligatorie în acea perioadă, în contextul pandemiei.

“Sunt foarte mândru că fotografia mea a fost aleasă ca felicitare de Crăciun de către regele Charles și regina consoartă pentru al doilea an consecutiv”, a scris Samir Hussein pe Twitter.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top