Connect with us

newspass.ro

Prințesa Martha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale. Se dedică afacerilor cu iubitul ei șaman

Martha Louise

Media

Prințesa Martha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale. Se dedică afacerilor cu iubitul ei șaman

Martha Louise Sursa Foto: news.italy24

Prințesa Martha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale. Se dedică afacerilor cu iubitul ei șaman

Prințesa Norvegiei a anunțat că renunță la îndatoririle regale pentru a se ocupa de afaceri alături de iubitul ei șaman. Cei doi activează împreună în sfera medicinei alternative. Durek Verrett este un afro-american care susține că a prezis atacurile din SUA, 11 septembrie, cu doi ani înainte. BBC scrie că prințesa își va păstra titlul, dar renunță la îndatoririle oficiale. Martha Louise a Norvegiei vrea să traseze o linie clară între rolul său regal și cel privat.

Prințesa Martha a Norvegiei renunță la îndatoririle regale

Prințesa norvegiană Martha Louise a Norvegiei a anunțat că nu va mai participa la acțiunile patronate de Casa Regală. Ea și iubitul ei și-au propus să separe mai clar activitățile lor private de cele ale Casei Regale, potrivit BBC.

Martha Louise si Durek Verret Sursa Foto: resett.no

Anunțul a fost făcut de către palat printr-un comunicat de presă. Regele Harald al V-lea a decis ca Martha Louise să-și păstreze titlul regal, chiar dacă renunță la îndatoririle regale.

Martha Louise și-a îndeplinit îndatoririle cu căldură, grijă și angajament profund, se arată în comunicatul regal, potrivit sursei citate.

În ciuda speculațiilor, Regele Harald al V-lea a vorbit în termeni laudativi la adresa lui Durek Verrett, un autoproclamat șaman. A spus despre acesta că are mult umor, dar a lăsat să se înțeleagă că nu este de acord cu practicile sale.

Durek Verret a promovat teorii medicale nefondate, sugerând inclusiv ideea potrivit căreia cancerul este o alegere.

Prințesa Martha Louise are 51 de ani și este logodită cu afro-americanul din luna iunie a anului 2022. A făcut relația publică printr-un mesaj pe Instagram pe care l-a postat în 2019.

Cine este Durek Verret, autoproclamat șaman

Logodnicul prințesei Martha Louise spune că face parte din a șasea generație de șamani din familia sa. El spune că a înviat din morți și că a prezis atacurile din 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, cu doi ani înainte de a avea loc.

Prezența sa în viața publică a stârnit controverse după ce a susținut că este șaman. La un moment dat a declarat că nu s-a confruntat niciodată cu atât de mult rasism ca în Norvegia. Durek Verret crede că rasismul stă la baza criticilor pe care le înfruntă în această perioadă.

Cu privire la afacerile pe care le are cu partenerul ei, prințesa Norvegiei spune că nu vrea să amestece statutul regal cu cel de persoană privată.

Ea a declarat că este conștientă de importanța cunoștințelor bazate pe cercetare, dar că ea crede în medicina alternativă.

“Medicina alternativă poate fi un supliment important la ajutorul oferit de instituția medicală convențională”, a spus Martha Louise, potrivit BBC.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top