Connect with us

newspass.ro

Prințul Harry, declarații emoționante înainte de lansarea cărții sale, “Spare”

Prințul Harry, declarații emoționante înainte de lansarea cărții sale, Spare

Media

Prințul Harry, declarații emoționante înainte de lansarea cărții sale, “Spare”

Sursa Foto: Hollywood Reporter

Prințul Harry, declarații emoționante înainte de lansarea cărții sale, “Spare”

Prințul Harry se află în lumina reflectoarelor de când a acceptat să apară în documentarul Netflix care prezintă viața sa și a partenerei sale. La începutul acestui an, Harry își lansează prima carte în care vorbește, pe larg, despre viața sa și relația cu familia regală. El și soția sa, actrița Meghan Markle au decis să renunțe la atribuțiile regale și s-au mutat în America. De atunci a urmat o serie de dezvăluiri scandaloase pe care le-au făcut despre Familia Regală Britanică. Acum, într-un interviu pentru BBC, Harry spune că nu vrea altceva decât să-și recupereze tatăl și fratele.

Prințul Harry, pregătiri pentru lansarea cărții Spare

Data estimată pentru publicarea cărții Spare scrisă de Prințul Harry este 10 ianuarie 2023. Toți cei care i-au urmărit povestea așteaptă marea lansare a cărții care va arăta cum stau lucrurile în familia regală. Este, desigur, perspectiva lui Harry în toată această situație, întrucât până acum ceilalți membri ai familiei s-au abținut de la comentarii.

Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele, spune Prințul Harry într-un trailer înainte de lansarea cărții sale.

Este vorba despre un interviu acordat lui Tom Bradby de la ITV în care spune că cei doi nu au arătat nicio dorință de a se împăca cu el.

Cu altă ocazie, Harry a declarat, pentru postul american CBC, că se simte trădat. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze aceste declarații, iar publicul larg cunoaște doar partea de povestea a lui Harry.

Atât interviul pentru ITV, cât și cel pentru CBC vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte de lansarea cărții Spare.

Este binecunoscut faptul că relația dintre Prințul Harry și familia sa a avut de suferit în momentul în care acesta a renunțat la atribuțiile regale. Harry a decis să-și ia soția și să se mute în America, acolo unde în prezent locuiesc cu cei doi copii ai lor.

Prințul Harry, despre motto-ul familiei sale

Tot pentru sursa citată, Harry a dezvăluit motto-ul după care se ghidează familia sa. El spune că acesta este: niciodată să nu te plângi, niciodată să nu dai explicații. Harry spune că nu se vede revenind în instituție ca membru regal cu normă întreagă.

El a mai dezvăluit că își dorește o familie, și nu o instituție. Sunt zvonuri potrivit cărora în cartea Spare, Harry va prezenta, pe larg, problemele dintre el și fratele său.

Cartea urmează lansării documentarului Netflix Harry and Meghan în care cei doi au făcut dezvăluiri uluitoare. La un moment dat, Harry a spus că William a urlat la el într-o discuție despre viitorul cuplului său în familia regală.

Cei doi soți, Harry și Meghan au vorbit despre motivul pentru care s-au mutat în America, renunțând la atribuțiile regale. Ducii de Sussex au criticat presa britanică precum și funcționarea internă a instituției regale.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top