Connect with us

newspass.ro

Qatar găzduiește al treilea festival al baloanelor la Doha

Qatar găzduiește al treilea festival al baloanelor la Doha

Business

Qatar găzduiește al treilea festival al baloanelor la Doha

Sursa Foto: Qatar Living

Qatar găzduiește al treilea festival al baloanelor la Doha

La o lună după Cupa Mondială de Fotbal, Qatar găzduiește un alt mare eveniment cunoscut în lumea-ntreagă. Este vorba despre Festivalul baloanelor cu aer cald, care a ajuns la ediția cu numărul trei. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a mai multor și sunt așteptate să participe, zilnic, până la 5000 de persoane, scrie The Sun.

Pregătiri pentru Festivalul baloanelor la Doha

La mai puțin de o lună de la încheierea Cupei Mondiale de fotbal, Qatar găzduiește cel de-al treilea Festival al baloanelor în Doha. Până la 5.000 de persoane sunt așteptate să participe zilnic pe parcursul celor zece zile de festival.

Qatar găzduiește al treilea festival al baloanelor la Doha

Sursa Foto: Doha Directory

Cea de-a treia ediție a Festivalului baloanelor din Qatar este un eveniment de 10 zile plin de distracție pentru cei mici și cei mari, cu o prezentare spectaculoasă și colorată a peste 50 de baloane cu aer cald din întreaga lume.

Evenimentul a fost programat să urmeze după Cupa Mondială FIFA 2022, care este un eveniment major de referință în țară. Iată ce a declarat Mohammed Abdulla Al Mulla, directorul executiv al vechiului port din Doha:

“Suntem încântați să găzduim primul eveniment oficial de după Cupa Mondială FIFA 2022”.

Publicul se va bucura de zile pline cu mâncare, divertisment și muzică pună.

Festivalul baloanelor de la Doha se desfășoară în perioada 19-28 ianuarie 2023. Și-au anunțat prezența peste 50 de participanți din toată lumea. Baloanele au diferite dimensiuni și culori, și sunt o încântare pentru publicul larg.

Poate cel mai așteptat eveniment este lansarea de baloane la răsărit de soare. Și în timpul nopții participanții vor avea parte de imagini de vis. Baloanele iluminate vor fi așezate unul lângă altul, iar muzica va crea o atmosferă vibrantă și o experiență unică.

Componenta de divertisment a evenimentului va fi susținută de cântăreți, trupe, grupuri de muzică, dansatori, violoniști și DJ. Participanții vor avea parte și de un spectacol de magie, mascote și jonglerii.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top