Connect with us

newspass.ro

Robert De Niro prădat de hoți înainte de Crăciun

Robert De Niro prădat de hoți înainte de Crăciun

Media

Robert De Niro prădat de hoți înainte de Crăciun

Sursa Foto: The Hollywood Reporter

Robert De Niro prădat de hoți înainte de Crăciun

Robert De Niro a fost ținta hoților cu câteva zile înainte de Crăciun. Marele actor se afla în locuința sa când o persoană necunoscută a pătruns cu intenții rele. Este vorba despre o femeie care a spart apartamentul actorului și a vrut să-i fure cadourile de sub brad. S-a întâmplat în dimineața zilei de luni, 19 decembrie 2022, în cartierul Upper East Side unde locuiește celebritatea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar polițiștii au reușit să o prindă pe femeia cu intenții rele. Potrivit CBSnews, suspecta acuzată că a pătruns prin efracție în apartamentul lui De Niro a fost prezentată în fața judecătorului.

Robert De Niro prădat de hoți

Actorul Robert De Niro se află în mijlocul unei anchete după ce a fost prădat de hoți. O femeie în vârstă de 30 de ani a spart apartamentul actorului și a pătruns cu intenția de a fura cadourile de sub prad. De Niro era acasă și a anunțat imediat Poliția. Oamenii legii i-au luat urma femeii și au reconstruit traseul acesteia cu ajutorul imaginilor de pe camerele de luat vederi. Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din New York a dezvăluit că individa a pătruns în subsolul clădirii în creierii nopții, la orele 02.45.

La fața locului au fost găsite urme de intrare forțată. Se pare că individa nu este la prima abatere de acest gen. Oamenii legii o cunosc din prisma unor arestări precedente. De data aceasta, ținta femeii de 30 de ani a fost casa lui Robert De Niro. Din fericire, actorul era acasă și a auzit zgomote. Individa avea o pungă cu ea și încerca să introducă în aceasta toate cutiile de cadou de sub bradul actorului. Nu a apucat să-și ducă planul la bun sfârșit.

Shanice Aviles, acesta este numele femeii în vârstă de 30 de ani care a spart apartamentul actorului cu intenția de a-i fura cadourile de sub brad.

În cursul serii de luni, 19 decembrie, ea a fost prezentată în fața judecătorului. În drum spre arestul central, Aviles a negat că a pătruns prin efracție în casa lui De Niro. Totuși, polițiștii au prins-o în flagrant și au transmis judecătorului că anul acesta individa a fost arestată de 17 ori.

Robert De Niro și copiii săi dormeau la etaj în timpul spargerii

Actorul și familia lui au fost în pericol. Lucrurile puteau escalada oricând, mai ales că individa a fost prinsă în flagrant și ar fi putut reacționa violent. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Poliția din New York a declarat că a observat un recidivist cunoscut intrând pe ușa de la subsolul casei lui De Niro. Când au văzut că acesta nu a mai ieșit, l-au urmărit înăuntru. Ofițerii au surprins femeia în flagrant în timp ce lua cadourile de sub bradul lui De Niro. Imediat actorul a auzit zgomote și a coborât la parter.

“Dormea la etaj. E un film hollywoodian în devenire”, a declarat unul dintre vecinii lui De Niro, din cartierul Upper East Side.

Individa care a spart apartamentul lui De Niro se află în arest. De fapt, aceasta era eliberată pe cauțiune, pentru un alt caz, când a pătruns în locuința marelui actor.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top