Connect with us

newspass.ro

Robert Downey Jr. de nerecunoscut. Actorul din Sherlock Holmes și-a ras părul

Robert Downey Jr. de nerecunoscut. Actorul din Sherlock Holmes și-a ras părul

Media

Robert Downey Jr. de nerecunoscut. Actorul din Sherlock Holmes și-a ras părul

Sursa Foto: Forbes

Robert Downey Jr. de nerecunoscut. Actorul din Sherlock Holmes și-a ras părul

Robert Downey și-a șocat fanii cu cea mai nouă apariție pe covorul roșu. Actorul celebru din serialul  Sherlock Holmes și-a făcut o schimbare de look radicală. Downey și-a ras părul și a fost de nerecunoscut la Premiile Governors care au avut loc în weekend. Starul s-a afișat împreună cu soția sa, Susan, la ediția cu numărul 13 a celebrei ceremonii, iar mulți nu l-au recunoscut inițial. Potrivit The Sun, actorul în vârstă de 57 de ani a renunțat la podoaba sa capilară pentru un rol.

Actorul Robert Downey și-a ras părul pentru un nou rol

Prezent la evenimentul Premiile Governors care a avut loc weekendul trecut, celebrul actor a fost greu de recunoscut. El s-a afișat de mână cu soția sa mai tânără și a atras toate privirile cu noul său look. Robert Downey a luat decizia de a-și rade podoaba capilară pentru un rol. Potrivit sursei citate, actorul celebru din serialul Sherlock Holmes și-a lăsat copiii să-l tundă de Halloween, pentru rolul din The Sympathiser.

Actorul și soția sa au participat la ediția cu numărul 13 a Governors Awards din Los Angeles, California, și au atras toate privirile. Starul Iron Man, care era recunoscut pentru părul său scurt și țepos, arată acum extrem de diferit.

Robert Downey Jr. de nerecunoscut. Actorul din Sherlock Holmes și-a ras părul

Sursa Foto: Getty Images

Îmbrăcat într-un sacou negru, clasic, cu o cămașă albă și cravată neagră, Downey a zâmbit complice către fotografii de la eveniment. El a fost fotografiat alături de partenera sa de viață care a purtat o rochie maxi neagră, simplă.

Când s-au dezmeticit și au înțeles pe cine văd în poze, fanii au fost șocați. Nimeni nu se aștepta ca actorul să facă o așa schimbare de look.

“Chiar nu l-am recunoscut…/ De ce este chel?/ Nu, nu pot să cred că și-a ras părul!, au fost câteva dintre reacțiile fanilor pe rețelele de socializare”, potrivit The Sun.

Robert Downey le-a cerut fiilor să îl tundă

Povestea noului look al actorului Robert Downey a fost dezvăluită chiar de către acesta pe rețelele de socializare. Actorul s-a ras în cap pentru un nou rol în filmul The Sympathizer de la HBO. Chiar înainte de Halloween, el le-a cerut fiilor săi să îl ajute cu această schimbare. Starul din Avengers le-a explicat lui Exton, de 10 ani și lui Avri, de 8 ani, că nu vrea să fie nevoit să poarte o calviță. În videoclip, cei doi copii folosesc un set de mașini de tuns electrice pentru a îndeplini dorința tatălui lor.

“Iată ce trebuie să facem pentru munca noastră…și pentru copiii noștri”, a scris Robert Downey într-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

Celebrul actor s-a afișat pentru prima dată cu noul look la începutul lunii noiembrie, la proiecția specială a filmului Sr, un documentar Netflix despre răposatul său tată. Atunci Robert a apărut cu un blazer albastru și ochelarii fumurii asortați.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top