Connect with us

newspass.ro

Ronaldo și Georgina Rodriguez, zvonuri despre despărțire

Ronaldo și Georgina Rodriguez, zvonuri despre despărțire

Media

Ronaldo și Georgina Rodriguez, zvonuri despre despărțire

Sursa Foto: Hello Magazine

Ronaldo și Georgina Rodriguez, zvonuri despre despărțire

Presa din America Latină vorbește despre o presupusă criză dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Se pare că cei doi ar avea probleme în cuplu ca urmare a deciziei fotbalistului de a semna cu Al Nassr. În ultimele zile, zvonurile privind separarea celor doi s-au amplificat și s-a spus chiar că cei doi au amânat planurile de nuntă, scrie Marca. Până acum nici Ronaldo și nici soția sa nu au dat semne că nu sunt bine, ba dimpotrivă. Pe rețelele de socializare, Ronaldo a arătat cadoul de 300.000 de euro, un bolid de lux, pe care l-a primit de la soția sa.

Zvonuri de despărțire între Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Deși pe rețelele de socializare, fotbalistul și soția sa apar zâmbitori, presa din America Latină scrie despre niște neînțelegeri care ar fi dus la amânarea nunții. Potrivit acestor informații, cuplul nu trece prin cea mai bună perioadă, un motiv fiind noul contract al lui Ronaldo.

Acesta a semnat recent cu Al Nassr, ceea ce înseamnă că întreaga familie va trebui să se mute în Arabia Saudită. Se vehiculează că partenera de viață a lui Ronaldo nu este deloc încântată de această aventură.

Până acum niciunul dintre cei doi nu au confirmat sau infirmat zvonurile apărute în presă. Cert este că acestea se întețesc, iar Georgina a făcut o postare menită să calmeze apele.

“La 22 de ani am întâlnit dragostea vieții mele. Ce frumos”, a scris Georgina în dreptul unei poze cu Ronaldo.

În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi se prefac din comoditate, pentru că relația lor le aduce mari contracte de publicitate. Jurnalistul Gonzalo Vázquez a mers a declarat, în cadrul emisiunii Telecinco, că schimbările din cariera profesională a fotbalistului ar fi fost cele care au afectat relația:

“Recenta dezamăgire a jucătorului la Cupa Mondială din Qatar cu naționala Portugaliei ar fi declanșat o criză, iar nunta pe care o plănuiau ar fi fost în “stand-by”, susține Gonzalo Vazquez.

În ciuda acestor zvonuri, de Crăciun, cuplul a ținut să arate întregii lumi ce cadouri a primit fiecare, iar mai nou au plecat cu familia în Arabia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Familia lui Ronaldo se mută în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, împreună cu cei cinci copii urmează se se stabilească în Arabia Saudită. Fotbalistul a semnat cu Al Nassr ceea ce înseamnă că pentru întreaga familie începe o nouă aventură.

Într-o conferință de presă, Ronaldo a explicat motivul pentru care a acceptat acest transfer și a spus că își dorește să bată recorduri în Asia.

Fotbalistul a declarat că are un contract unic pentru că el este un jucător unic pentru că a doborât toate recordurile. Ronaldo a ținut să sublinieze că nu este interesat de critici, nu îi pasă de ce spune lumea, pentru că știe ce are de făcut.

El a dezvăluit că a fost căutat de cluburi mari de fotbal, de peste tot din lume, dar l-a ales pe cel din Arabia Saudită considerând că este o provocare bună pentru cariera sa.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top