Connect with us

newspass.ro

Selena Gomez răspunde criticilor legate de apariția de la Globurile de Aur

Selena Gomez răspunde criticilor legate de apariția de la Globurile de Aur

Media

Selena Gomez răspunde criticilor legate de apariția de la Globurile de Aur

Sursa Foto: Today

Selena Gomez răspunde criticilor legate de apariția de la Globurile de Aur

Selena Gomez rupe tăcerea și răspunde în stilu-i caracteristic după ce a fost criticată la Globurile de Aur. Artista s-a afișat la eveniment într-o rochie despre care mulți au spus că nu au pus-o deloc în valoare, ba dimpotrivă. Nu este prima dată când cântăreața stârnește un val de comentarii cu apariția ei, mai ales că în ultimii ani a avut fluctuații de greutate, iar publicul a simțit nevoia să-și exprime părerile nesolicitate. Cântăreața, producătoarea și actrița a intrat pe Instagram împreună cu partenera ei, sora ei mai mică Gracie Teefey, pentru a vorbi despre pozitivitatea corporală, scrie CNN.

Selena Gomez răspunde criticilor legate de corpul ei

Vedeta a făcut o filmare pe Instagram alături de sora ei mai mică împreună cu care a avut un dialog foarte interesant. Selena a ales un mod original de a le răspunde celor care au comentat negativ apariția ei la Globurile de Aur. Asumată și foarte sinceră, cântăreața a spus că s-a îngrășat în ultima vreme pentru că au fost sărbătorile și a mâncat de toate.

Selena: “Sunt un pic cam mare acum pentru că m-am bucurat în timpul sărbătorilor”, a spus ea, întrebând-o pe Teefey: “Adică… nu-i așa?”.

Teefey: “Da!”

Sursa Foto: TODAY

La Globurile de Aur de anul acesta, Selena Gomez a fost nominalizat pentru rolul ei din serialul Hulu “Only Murders in the Building”.  Au fost multe comentarii legate de faptul că artista s-a îngrășat și că nu a fost deloc inspirată în alegerea rochiei pentru eveniment.

Actrița în vârstă de 30 de ani a ajuns pe covorul roșu al Globurilor de Aur 2023 marți, purtând o rochie Valentino Haute Couture din catifea neagră cu mâneci voluminoase de culoare mov și un decolteu senzual în afara umerilor.

La gât diva nu și-a pus nimic, însă a compensat cu o pereche de cercei lungi cu picătură de diamante de la De Beers. Părul și l-a strâns într-o coadă de cal înaltă și elegantă creată de Marissa Marino.

Fanii i-au luat apărarea

Văzând comentariile negative, fanii i-au luat apărarea artistei și au spus că nu ar trebui să fie nevoită să explice de ce corpul ei arată așa cum arată.

În 2022, Selena Gomez a avut un răspuns similar la comentariile oamenilor despre aspectul ei, spunându-le fanilor: “Sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii se plâng de asta… ‘Ești prea mică’, ‘ești prea mare’, ‘asta nu se potrivește’, na-na-neh-nehhh… Sunt perfectă așa cum sunt. Morala poveștii? La revedere!”

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top