Connect with us

newspass.ro

Serialul Monarch de la FOX – anulat după un singur sezon

Serialul Monarch de la FOX - anulat după un singur sezon. Nu a avut succes

Media

Serialul Monarch de la FOX – anulat după un singur sezon

Sursa Foto: Deadline

Serialul Monarch de la FOX – anulat după un singur sezon

Drama Britanică Monarch de la Fox, scrisă și regizată de către John Walsh a fost anulată după numai un sezon. Ultimul episod- finalul a fost difuzat marți, 6 decembrie și se pare că nu va mai exista o continuare. Serialul a fost lansat în 2000 și relansat în 2014 după ce negativul filmului, considerat pierdut, a fost redescoperit. Acum drama cu muzică country și-a încheiat stagiunea și nu sunt semne că va reveni cu un al doilea sezon, potrivit The Hollywood Reporter.

 Monarch anulat după primul sezon

Fanii serialului Monarch au primit vestea că după primul sezon nu va mai exista o continuare. Monarch este o dramă britanică ce îl implică pe regele Henric al VIII-lea. A fost scrisă și regizată de către John Walsh și lansată în 2000 la Festivalul de Film Mill Valley. Ulterior, în 2014, serialul a fost relansat după ce negativul filmului, considerat pierdut, a fost redescoperit.

Sursa Foto: Hello Magazine

Platforma de streaming Fox a anulat drama de familie Monarch după doar un singur sezon. Premiera a avut loc pe 11 septembrie și a obținut audiențe decente, potrivit Hollywood Reporter. După ce a trecut la un alt program, fiind difuzată în zilele de marți, seara, audiențele au început să scadă semnificativ.

Monarch a fost primul serial cu scenariu deținut integral de Fox de când rețeaua s-a separat de fostul studio frate 20th Television.

Fox a poziționat acest serial ca fiind marele său pariu pentru această toamnă, un pariu ce se pare că a fost pierdut. A fost singurul serial nou din grila de programe, dar se pare că nu a avut suficientă audiență cât să continue să ruleze.

 Monarch scos din grilă din cauza audiențelor slabe

Potrivit datelor oficiale, serialul a avut o medie de 4,1 milioane de telespectatori pe toate platformele și un rating slab de 0,3 în grupul demografic cheie pentru vânzări de publicitate, adulții 18-49.

Creat de Melissa London Hilfers, serialul Monarch îi are în rolurile principale pe Anna Friel, cântărețul de muzică country Trace Adkins, Joshua Sasse, Beth Ditto, Meagan Holder și Susan Sarandon. Personajul lui Sarandon a murit în episodul pilot al serialului, dar a apărut în scene flashback în mai multe episoade.

Monarch este al doilea serial de televiziune eliminat în această toamnă, după show-ul The Real Love Boat.

Acțiunea din Monarch se desfășoară într-o singură noapte și îl are în centrul său pe regele Henric al VIII-lea care, rănit, ajunge să se adăpostească la un conac.

“Cele mai multe filme biografice devin puțin mai mult decât un montaj de fapte. Dacă limitezi un personaj la acest interval de timp, poți afla mai multe despre el.”, a declarat regizorul și scenaristul Walsh pentru Irish Post.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top