Connect with us

newspass.ro

Shakira își ironizează fosta soacră. Ce a pus pe balconul casei ei

Shakira își ironizează fosta soacră. Ce a pus pe balconul casei ei

Media

Shakira își ironizează fosta soacră. Ce a pus pe balconul casei ei

Sursa Foto: Glamour

Shakira își ironizează fosta soacră. Ce a pus pe balconul casei ei

Shakira nu se oprește din a-și face de râs fosta familie. A lansat o piesă dedicată lui Pique, în care îl umilește de la început și până la sfârșit, iar acum pune tunul pe fosta soacră. Cântăreața pare că nu trece ușor peste trădarea partenerului ei de viață. Fotbalistul a înșelat-o cu o tânără studentă de 23 de ani. Shakira s-a abținut o vreme, dar ceva a determinat-o să iasă din carapace și să se răzbune. Mai noi și-a umilit soacra printr-un gest considerat extrem de amuzant de către internauți, scrie NYPost.

Shakira își ironizează public fosta soacră

Celebra cântăreață a stârnit rumoare după ce a pus un manechin cu aspect de vrăjitoare pe balconul casei ei din Barcelona. Locuința este situată chiar în fața vilei în care stă fosta sa soacră, mama lui Pique. Gestul artistei vine la câteva zile după ce Shakira a lansat o piesă în care îl umilește pe fostul ei iubit.

Shakira își ironizează fosta soacră. Ce a pus pe balconul casei ei

Sursa Foto: NYPost

Mama lui Pique a dezvăluit jurnaliștilor spanioli că Shakira a pus pe balconul ei o păpușă îmbrăcată în negru, cu părul grizonat și cu pălărie, care stă pe o mătură.

Artista columbiană – care în prezent este anchetată pentru fraudă fiscală în Spania – și iubitul ei, fotbalistul Gerard Piqué, s-au despărțit în iunie 2022, în urma unor afirmații potrivit cărora acesta o înșela pe partenera sa, vedeta pop.

Potrivit presei din Barcelona, mama lui Pique ar fi cerut celor din staff-ul Shakirei să întoarcă statuia dinspre casa ei, dar aceasta a rămas pe poziție. Se pare că fosta soacră a Shakirei își face griji ca artista să nu pună la cale ritualuri neobișnuite cu acea păpușă.

“În urmă cu câteva săptămâni, am primit informații că mama lui Pique era îngrijorată de un presupus ritual care i s-ar fi făcut cu o vrăjitoare neagră”, a scris pe Twitter reporterul din Barcelona Marc Leirado Millán, potrivit The Sun.

Se pare că Shakira și-a propus să nu se mai abțină deloc. Nu doar că a montat păpușa în acel loc, dar are grijă ca toți vecinii, inclusiv soacra, să audă noua ei melodie, pe care o ascultă cu volumul la maxim.

Shakira și Pique – despărțire răsunătoare după 12 ani de relație

Artista columbiană, care în prezent este anchetată pentru fraudă fiscală în Spania, și iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique, s-au despărțit în iunie 2022. Ruptura s-a produs în urma unor zvonuri potrivit cărora acesta o înșela pe partenera sa. Imediat după fotbalistul a fost surprins de paparazzi în compania unei tinere blonde. Ulterior presa a aflat că aceasta se numește Clara Chi, are 23 de ani și este studentă. Shakira n-a suportat ușor gândul trădării și a lansat o piesă în care îl umilește pe Pique.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top