Connect with us

newspass.ro

Shakira se răzbună muzical pe Pique. Artista l-a umilit în noua sa melodie

Shakira se răzbună muzical pe Pique. Artista l-a umilit în noua sa melodie

Media

Shakira se răzbună muzical pe Pique. Artista l-a umilit în noua sa melodie

Sursa Foto: CNN

Shakira se răzbună muzical pe Pique. Artista l-a umilit în noua sa melodie

A venit vremea ca Shakira să-și spună punctul de vedere despre despărțirea de Pique. Artista s-a răzbunat în felul ei, printr-o melodie lansată recent în care îl umilește pe fostul ei soț. Superstarul columbian nu s-a mai abținut și a pus punctul pe i, spre deliciul fanilor care au așteptat o reacție. Shakira a acceptat o sesiune în studioul producătorului argentinian Bizarrap, fapt la care nu se aștepta nimeni, scrie Rolling Stones.

Shakira se răzbună muzical pe Pique

Shakira l-a umilit pe Pique în cea mai recentă melodie a ei. Este vorba despre o piesă lansată în colaborare cu dj-ul argentinian Bizzarap. Versurile sunt atacuri directe la fostul ei partener de viață și actuala lui iubită.

După 12 ani de relație, Shakira și Pique s-au despărțit, spre dezamăgirea fanilor din toată lumea care au apreciat cuplul lor. Ruptura s-a produs în vara anului trecut, iar de atunci Pique a tot fost surprins în compania unei studente blonde, despre care s-a scris că este noua lui iubită.

Shakira a renunțat la orice urmă de diplomație și a răbufnit. A vrut să se știe că nu ea este cea care a avut de pierdut de pe urma alegerii lui Pique.

Producătorul argentinian Bizarrap are un mod unic ce a dezarma artiștii în timpul celebrelor BZRP Music Sessions de pe Youtube. Iată că a venit și rândul Shakirei să-i calce pragul într-un mod absolut memorabil.

Nimeni nu se aștepta ca Shakira să se dezlănțuie așa cum a făcut-o. Pe un ritm electronic, Shakira le-a reamintim oamenilor cine este și l-a umilit public pe Pique.

Răzbunare pe versuri în stil Shakira

Această piesă este cea mai recentă lansare a Shakirei după colaborarea cu Ozuna pentru piesa Monotonia din octombrie 2022. Spre uimirea și deliciul fanilor, iată ce i-a transmis Shakira lui Pique în cea mai nouă piesă a sa:

“Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori, M-ai lăsat vecină cu soacra / Cu presa la ușă și datoriile la Fisc, Fără resentimente, dragă / Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare, Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine / Eu fac cât două de 22, Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, sunt versurile pe care Shakira i le-a dedicat lui Pique.

Piesa nouă a Shakirei are și un videoclip care o înfățișează pe artistă cum se plimbă pe străzi cu o gaură în piept, în timp ce oamenii îi calcă inima în picioare.

La începutul lunii iunie 2022, artista și fotbalistul au încheiat relația pe care o aveau de 12 ani. Pique a înșelat-o pe cântăreața columbiană cu Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani, studentă în Barcelona.

Continue Reading
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0721.485.485 pe Whatsapp

Mai multe din Media

To Top