Connect with us

newspass.ro

Surprize pentru fanii actriței Gwyneth Paltrow. Diva pregătește un proiect inedit

Surprize pentru fanii actriței Gwyneth Paltrow. Diva pregătește un proiect inedit

Media

Surprize pentru fanii actriței Gwyneth Paltrow. Diva pregătește un proiect inedit

Sursa Foto: trendworldnews

Surprize pentru fanii actriței Gwyneth Paltrow. Diva pregătește un proiect inedit

Gwyneth Paltrow pregătește surprize frumoase pentru fanii săi din toată lumea. Diva, actriță și cântăreață de succes va încheia, prin brandul ei de lifestyle, un acord de dezvoltare a mai multor proiecte cu Audible. Patru proiecte audio, fiecare având un episod unic de 90 de minute, vor avea premiera în 2023, pe 12 ianuarie, ca parte a colecției The Goop Pursuit, după cum relatează The Hollywood Reporter.

Gwyneth Paltrow lansează un nou proiect

Good, brandul de lifestyle al actriței Gwyneth Paltrow a încheiat un acord de dezvoltare cu Audible pentru o serie de proiecte audio originale. Este vorba despre patru proiecte în cadrul unei colecții numite The Goop Pursuit, care va explora subiecte precum plăcerea, vindecarea, frumusețea și schimbarea. Anunțul a fost făcut joi, 17 noiembrie, de către Audible.

Fiecare episod va avea 90 de minute, iar lansarea va avea loc pe 12 ianuarie 2023. Actrița Gwyneth Paltrow va face introducerea pentru fiecare episod care le va avea ca invitate pe: Penda N’diaye, fondatoarea brandului de educație sexuală Pro Hoe; Thema Bryant, președinta aleasă a Asociației Americane de Psihologie; Jodie Patterson, o autoare și susținătoare a drepturilor LGBTQIA; și Will Siu, de profesie psihiatru.

Vor fi, practic, podcasturi cu diferite teme de interes global. Actrița americană a dezvăluit că i-a făcut o reală plăcere să stea de vorbă cu specialiștii.

“Mi-a plăcut să vorbesc cu Penda N’diaye și, mai mult decât atât, să o ascult. De asemenea, celelalte trei gazde din această colecție au și ele un mod incredibil de nuanțat și primitor de a aborda întrebările mari și mici care ne modelează viețile și comunitățile. Suntem încântați să împărtășim poveștile, vocile și perspectivele lor.”, a spus actrița într-un comunicat, potrivit The Hollywood Reporter.

Managerul Audible Studios a declarat că Gwyneth Paltrow și brandul ei de lifestyle sunt deschizători de tendințe, cu o perspectivă proaspătă și pregătiți pentru dialog menit să-i distreze și să-i inspire pe ascultători.

Gwyneth Paltrow, laureată a premiul Oscar pentru cea mai bună actriță

Gwyneth Paltrow este actriță, cântăreață și autoare americană de film, laureată a premiului Oscar pentru Cea mai bună actriță în 1999. Diva a debutat pe scenă în 1990 și pe micul ecran un an mai târziu. A devenit celebră grație rolurilor din filmele Se7en, Emma și Dincolo de uși. Pentru rolul din filmul Dovada a fost nominalizată pentru un premiu Globul de Aur.

Paltrow are propriul ei brand de lifestyle care se numește The Goop, iar din 2005 celebra actriță reprezintă parfumurile Pleasures de la Estée Lauder.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top