Connect with us

newspass.ro

Sylvester Stallone și-a cooptat întreaga familie într-un reality show

sylvester stallone

Media

Sylvester Stallone și-a cooptat întreaga familie într-un reality show

Sylvester Stallone Sursa Foto: flipboard.com

Sylvester Stallone și-a cooptat întreaga familie într-un reality show

Celebrul actor Sylvester Stallone a acceptat să fie vedeta unui reality show, în care va apărea împreună cu toată familia. Producția va fi realizată după modelul celei care le-a făcut celebre pe surorile Kardashians. Actorul s-a împăcat cu soția lui care voia să-l părăsească și este gata să se prezinte lumii fără niciun secret. Daily Mail anunță că echipa care va filma în casa lui Sylvester Stallone, 24 din 24 de ore este aceeași care a lucrat la proiectul Kardashians.

Sylvester Stallone va avea propriul reality show

Starul în vârstă de 76 de ani este pregătit să se dezbrace de secrete. Și-a convins soția și copiii să apară alături de el într-un reality show pe modelul Kardashians. Provocarea vine într-un punct de cotitură pentru cuplul Sylvester – Jennifer care ține prima pagină a ziarelor din 19 august. În urmă cu câteva luni, Jennifer Flavin i-a cerut divorțul, dar ulterior cei doi s-au împăcat. Actorul a dezvăluit că despărțirea lor va face parte din primul sezon de reality show.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Sylvester Stallone a mărturisit că a avut multe de pătimit din cauza show-ului. Actorul a postat recent, pe Instagram, o poză în care apare împreună cu fiicele sale.

„Aceasta este șansa de a fi cu copiii mei în condiții de lucru, în care ei să mă vadă în acțiune și eu să-i văd în acțiune. Ceea ce veți vedea este purul adevăr. Aceasta este o mare oportunitate. Nu privesc acest show ca fiind înclinat spre a cuceri. Dar de fiecare dată când mergi într-o direcție diferită, oamenii spun: O, Doamne, sigur ai necazuri. De fapt, e exact invers”, a declarat Sylvester Stallone pentru sursa citată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sylvester Stallone (@sylvesterstalloneofflcial)

În reality show-ul care va fi filmat pentru Paramount vor apărea Sylvester Stallone – 76 de ani, soția sa Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani și cele trei fiice ale lor: Sophia Rose, 26 de ani, Sistine, 24 de ani, și Scarlet, 20 de ani.

Sylvester Stallone despre greșeala făcută în căsnicia cu Jennifer Flavin

În interviul acordat pentru The Hollywood Reporter, celebrul actor a vorbit despre căsnicia sa cu Jennifer Flavin. Starul a spus ce a greșit în timpul mariajului de 25 de ani, cu mai tânăra sa parteneră de viață. Cât au stat despărțiți, actorul și-a acoperit tatuajele pe care i le dedicase soției sale.

“Uneori am pus munca mea înaintea familiei mele, iar asta este o greșeală tragică care nu se va mai repeta”, a spus Sylvester Stallone pentru sursa citată.

Potrivit Daily mail, există voci care spun că despărțirea a fost regizată pentru a da o notă de dramă reality show-ului în care apare toată familia actorului.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top