Connect with us

newspass.ro

Taylor Swift se pregătește pentru un turneu fabulos în SUA, primul din ultimii 5 ani

Taylor Swift se pregătește pentru un turneu fabulos în SUA, primul din ultimii 5 ani

Media

Taylor Swift se pregătește pentru un turneu fabulos în SUA, primul din ultimii 5 ani

Sursa Foto: Express News Point

Taylor Swift se pregătește pentru un turneu fabulos în SUA, primul din ultimii 5 ani

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe americane de muzică pop și contry pregătește un turneu fabulos în SUA. Fanii au așteptat-o cu emoție, mai ales că în perioada pandemiei artista a fost nevoită să renunțe la activitatea sa artistică. Cererea este enormă pentru acest turneu, ba chiar au apărut probleme la cumpărarea biletelor. Unii au întâmpinat dificultăți în a achiziționa un bilet pentru concertul artistei. Potrivit The Sun nu puțini au fost cei dezamăgiți că după ore de încercat și așteptat s-au ales cu nimic. Se pare că siteul unde se vând biletele se blochează des, iar procesul este cu adevărat frustrant pentru fanii divei americane.

Taylor Swift se pregătește pentru un turneu fabulos în SUA

Taylor Swift anunță primul său turneu din ultimii cinci ani. Acesta se numește The Eras Tour și va avea loc pe stadi0ane din Statele Unite ale Americii. Turneul va începe pe 18 martie în Glendale, Arizona și se va încheia cu două nopți în Los Angeles, respectiv 4 și 5 august.

Ultimul turneu al artistei cantautoare din America a avut loc în 2018 pentru promovarea albumului Reputation. Între timp Taylor Swift a lansat noi albume de studio și a reînregistrat discurile Red și Fearless. Turneul care va începe în 2023 va promova noul album al divei – Midnights – cel cu numărul 10, lansat pe 21 octombrie 2022.

Taylor Swift a devenit primul artist din lume care ocupă primele 10 poziții în Billboard Hot 100 în istoria de 64 de ani a celebrului top american.

Turneul din 2023 care va începe în luna martie și se va încheia în august va include spectacole pe stadioanele din Los Angeles, Chicago, New York, Boston și multe altele. În deschiderea turneului vor cânta artiști precum: Qween, Gayle, Girl in Red, Paramore, Haim și alții.

Taylor Swift este entuziasmată cu privire la acest turneu și spune că abia așteaptă să-și întâlnească fanii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Probleme la achiziția biletelor pentru The Eras Tour

Chiar dacă mai sunt câteva luni până la debutul turneului artistei Taylor Swift, fanii se grăbesc să cumpere bilete. Mulți dintre ei au întâmpinat probleme pe siteul unde sunt vândute biletele. După ore de așteptare la o coadă virtuală, și-au dat seama că nu se vor alege cu nimic.

“Am fost atât de aproape de trei sau patru ori să iau biletul și site-ul s-a stricat. A fost chinuitor. Experiența a fost cu adevărat descurajatoare. Te face pa psihic și îți consumă toată ziua”, a povestit pentru The Sun, o fană din New Jersey.

Tiketmaster, compania care vinde biletele pentru turneul lui Taylor Swift, a declarat că problemele sunt cauzate de cererea fără precedent. Deja sute de mii de persoane și-au asigurat locul la unul dintre concertele artistei. Diva va cânta în 52 de orașe din SUA în perioada martie – august 2022.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top