Connect with us

newspass.ro

Texas: O femeie răpită de bonă și-a revăzut familia după 51 de ani

Texas: O femeie răpită de bonă și-a revăzut familia după 51 de ani

World

Texas: O femeie răpită de bonă și-a revăzut familia după 51 de ani

Texas: O femeie răpită de bonă și-a revăzut familia după 51 de ani

Caz incredibil în Texas unde o femeie care a fost răpită de bonă și-a revăzut familia după 51 de ani. Povestea desprinsă din filme a ajuns în mediul online și s-a viralizat. Practic femeia a fost răpită când acea doi ani de către femeia care trebuia să aibă grijă de ea. Acum, la 53 de ani, printr-o minune a fost posibil ca aceasta să-și cunoască familia biologică. Cazul a fost prezentat de jurnaliștii de la The Guardian. Femeia a fost găsită de către părinții ei cu ajutorul unui test ADN.

Reuniune de familie după 51 de ani

Potrivit sursei citate, familia susține că Melissa Highsmith a fost răpită în Fort Worth în 1971, Carolina de Sud, la 1000 km distanță de casa ei. Cea care a răpit-o a fost bona ei, în care părinții aveau toată încrederea.

Texas: O femeie răpită de bonă și-a revăzut familia după 51 de ani

Sursa Foto: The Guardian

La mai bine de 50 de ani de când a fost ruptă de familia ei, Melissa și-a cunoscut, în sfârșit, părinții. Aceștia au ajuns la ea cu ajutorul unui test ADN, fără implicarea poliției sau a altor persoane.

Totul a început în urmă cu 51 de ani când mama Melissei a publicat un anunț în care căuta o bonă. O creștea singură pe copilă și avea nevoie de cineva care să o ajute pentru a putea să meargă la serviciu. Atunci Alta Apandenco a angajat o femeie care s-a arătat interesată de acest job, fără să știe ce avea să urmeze.

Într-o zi Melissa a dispărut, iar de atunci familia ei nu a mai avut liniște. Au vorbit cu poliția, au împânzit orașul cu afișe în care îi anunțau dispariția. Au făcut tot ce le-a stat în putință. În fiecare an, de ziua ei, au sărbătorit-o deși nu știau unde este, iar mai recent au creat o pagină de Facebook dedicată fetei.

“Vrem să recuperăm cei 51 de ani pierduți”

În luna septembrie a acestui an totul avea să se schimbe. Familia Melissei a primit un pont anonim potrivit căreia aceasta s-ar afla în apropiere de Charleston. Părinții fetei s-au folosit de un test ADN, de un semn din naștere al Melissei și de ziua ei de naștere și astfel au confirmat că ea este fiica lor răpită. După 51 de ani, Melissa și-a întâlnit familia, pe mama și tatăl ei, precum și pe doi dintre frați, scrie The Guardian.

“Nu mă puteam opri din plâns. Am fost nespus de fericită și încă nu-mi vine să cred că am găsit-o pe sora mea”, a declarat Victoria Garner, sora femeii dispărute.

O altă sora a femeii, care locuiește în Spania, a stabilit cu aceasta o reuniune de Crăciun. Ea a mărturisit că întreaga familie a făcut tot posibilul să o găsească pe Melissa.

Localizarea Melissei a fost posibilă cu ajutorul unui cercetător de laborator clinic și genealogist amator care a ajutat familia să interpreteze rezultatele ADN-ului și să caute în arhivele publice disponibile.

Acum, părinții și frații Melissei vor să recupereze cei 51 de ani în care au stat departe de aceasta, sperând că într-o zi se vor întâlni.

Continue Reading

Mai multe din World

Se citește acum

To Top