Connect with us

newspass.ro

Tom Hanks surprinde total cu rolul din filmul “Un bărbat pe nume Otto”

Tom Hanks surprinde total cu rolul din "Un bărbat pe nume Otto"

Media

Tom Hanks surprinde total cu rolul din filmul “Un bărbat pe nume Otto”

Sursa Foto: Reddit

Tom Hanks surprinde total cu rolul din filmul “Un bărbat pe nume Otto”

Tom Hanks a acceptat un rol surprinzător pentru fanii săi și pentru alegerile sale, în general. Actorul interpretează un pensionar morocănos care se revoltă împotriva unei lumi întregi. În film celebrul actor este sinucigaș. Așa începe comedia dramatică despre care Financial Times spune că a fost înțeleasă greșit. Pensionarul se revoltă împotriva vecinilor săi pe care îi desconsideră. În film, Hanks îi numește idioți și face tot posibilul să se îndepărteze de ei și nu numai. Comedia A man called Otto a fost adaptată după romanul A man Called Ove al scriitorului suedez Fredrik Backman.

Tom Hanks surprinde cu rolul din filmul Un bărbat pe nume Otto

În cel mai recent film al său, Tom Hanks interpretează un rol neobișnuit pentru cariera sa. El este protagonistul peliculei, un pensionar de 60 de ani pe nume Otto. Rămas văduv și fără activitate, el începe să se gândească tot mai mult la sinucidere. Îi consideră idioți pe vecinii săi, precum și pe toți cei cu care intră în contact. Vrea să scape de ei și de lumea în care trăiește și plănuiește să-și pună capăt zilelor.

Tom Hanks surprinde total cu rolul din "Un bărbat pe nume Otto"

Sursa Foto The Guardian

Tot ce se întâmplă în jurul lui în nemulțumește profund și găsește că e timpul să facă ceva pentru a se sustrage. Rămas văduv și nevoit să se pensioneze, are mult timp liber și o grămadă de gânduri negre. Toate până într-un punct când începe, încet dar sigur, să-și schimbe perspectiva asupra vieții.

“Dacă cineva are mereu dreptate în filmul ăsta, acela e Otto, iar mie îmi place să-l interpretez pe tipul care mereu are dreptate. (…) Sunt un actor egoist și sunt competitiv și recunosc un rol bun atunci când văd unul. Nu cred că a fost luat în considerare altcineva pentru acest rol”, a declarat Tom Hanks.

În film, actorul principal are tot felul de flaskback-uri cu răposata sa soție care reușea să îl țină, emoțional, pe linia de plutire.

A man called Otto în cinematografe

Începând de vineri, 6 ianuarie, filmul care îl are protagonist pe Tom Hanks va rula într-un număr limitat de cinematografe din Marea Britanie.

A man called Otto îl are în rolul principal pe Tom Hanks, alături de Mariana Treviño, Rachel Keller și Manuel Garcia-Rulfo.

Este o comedie-dramă din 2022 regizată de Marc Forster după un scenariu de David Magee. Este a doua adaptare cinematografică a romanului A Man Called Ove din 2012 de Fredrik Backman, după filmul suedez cu același nume din 2015 scris și regizat de Hannes Holm.

Continue Reading

Mai multe din Media

Se citește acum

To Top