Connect with us

newspass.ro

Tosca Musk, sora lui Elon Musk, are propria ei afacere. Ce este Passionflix

Tosca Musk, sora lui Elon Musk, are propria ei afacere. Ce este Passionflix

Business

Tosca Musk, sora lui Elon Musk, are propria ei afacere. Ce este Passionflix

Sursa Foto: CNN

Tosca Musk, sora lui Elon Musk, are propria ei afacere. Ce este Passionflix

Toată lumea îl cunoaște pe Elon Musk, dar puțini știu că nu este singurul din familia lui care are afaceri. Musk are o soră care se numește Tosca și este o femeie de afaceri de succes. Ea are 47 de ani și a fondat, în 2017, alături de alte două femei, platforma de streaming Passionflix. Potrivit CNN, acesta este un serviciu de streaming care se adresează direct femeilor și care prezintă filme de dragoste. Timp de un an de la lansare, Passionflix a funcționat ca un serviciu cu abonament asemănător cu Netflix.

Sora lui Elon Musk are propria ei afacere

Tosca Musk a lansat, împreună cu alte două femei un serviciu de streamimg dedicat femeilor. Passionflix este disponibil în peste 150 de țări și include mai multe seriale tv, filme de dragoste clasice, dar și producții originale. Un abonament la serviciul de streaming Passionflix costă 6 dolari pe lună. Sora lui Elon Musk este acționarul majoritar al companiei.

Plaforma transformă romane de dragoste în filme și pe difuzează pentru un public de nișă. Romanele romantice sunt cel mai popular gen de cărți în SUA, iar Tosca Musk exploatează această piață. Serviciul ei de streaming prezintă povești despre femei puternice.

“Passionflix se concentrează pe adaptarea romanelor de dragoste exact așa cum și le imaginează fanii și autorul. Ne concentrăm pe conectare, comunicare și compromis – și eliminăm rușinea din sexualitate, în special pentru femei, deoarece le împuternicește atât să recunoască, cât și să ceară plăcere.”, a declarat Tosca Musk într-un interviu pentru CNN.

Sora lui Elon Musk a recunoscut că dintotdeauna a avut o pasiune pentru filmele romantice. Tosca mai are doi frați, pe Eon și Kimbal, și provine dintr-o familie modernă.

Tosca Musk, sora lui Elon Musk, are propria ei afacere. Ce este Passionflix

Sursa Foto: The Times

S-au născut în Africa de Sud și au petrecut acolo câțiva ani înainte de a se muta în Canada, apoi în Statele Unite.

Tosca Musk a lucrat timp de trei pentru Elon Musk

Sora lui Elon Musk a urmat cursurile școlii de film de la Unviersitatea British Columbia din Vancouver, iar după absolvire s-a mutat în California. Timp de trei luni, Tosca a lucrat pentru una din companiile fratelui ei, Elon Musk – Zip2.

“Mi-am dat seama că de fiecare dată când ieșeam din lumea filmului, pur și simplu nu eram fericită. Nu era ceea ce îmi plăcea”, a mai spus Tora Musk pentru aceeași sursă.

A lucrat o scurtă perioadă de timp la biroul din Los Angeles al companiei media canadiene Alliance Atlantis, după care a început să regizeze și să producă filme.

Tora Musk a produs filme romantice pentru canalele Lifetime și Hallmark, iar în 2005 a lansat un serial de comedie, Tiki Bar Tv, apreciat la acea vreme de regretatul Steve Jobs.

Cu Passionflix totul a început în urmă cu cinci ani când sora lui Elon Musk a primit un e-mail de la o femeie care îi cerea să-i transforme scenariul într-un film. Nu s-a concretizat, dar femeia a venit cu propunerea de a transforma romanele de dragoste în filme și de a crea o platformă de streaming pentru asta.

Așa s-a născut Passionflix, cu Musk în calitate de director general și Joany Kane – cofondator.

Continue Reading

Mai multe din Business

Se citește acum

To Top